Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Грудень » 5 » Нарада заступників головного лікаря з медсестринства, головних (старших) медсестер ЗОЗ Львівської області
20:58
Нарада заступників головного лікаря з медсестринства, головних (старших) медсестер ЗОЗ Львівської області

 

ДОРОГОЮ ВДОСКОНАЛЕННЯ

 

 

 

 

 

5 грудня 2017 року відбулась нарада заступників головного лікаря з медсестринства

та головних (старших) медсестер медичних закладів області.

 

 

 

 

 

 

У нараді взяв участь Андрій Голдун – начальник відділу кадрового та організаційного забезпечення департаменту охорони здоров’я, який відзначив важливу роль медсестринської служби у наданні медичної допомоги населенню, а також подякував медичним сестрам Львівщини за фахову роботу у 2017 році.

Головний позаштатний спеціаліст Департаменту охорони здоров’я з медсестринства Наталія Галапац поінформувала присутніх про роботу медсестринської служби області за 2017 рік, завдання та перспективи на наступний рік. Доповідач детально проаналізувала якість роботи медичних сестер закладів охорони здоров’я Львівщини за минулий рік. Також була акцентована увага на локальних протоколах медичної сестри (фельдшера, акушерки) з догляду за пацієнтом, виконаннях основних медичних процедур та маніпуляцій, а також стандартизації роботи медсестринської служби. «Удосконалюйте свою професійну освіту та працюйте над покращенням показників атестації».

Про роботу медсестринської служби ЗОЗ м.Львова у 2017 році розповіла головний позаштатний спеціаліст з медсестринства управління охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики ЛМР Ірина Ометюх. «Аналіз оцінки якості роботи медсестринської служби проводиться згідно затверджених критеріїв щоквартально та щомісячно, також ведуться журнали дефектури у роботі медичних сестер».

 

 

 

 

 

 

 

Президент Львівської обласної асоціації медичних сестер, член президії Львівської ОО ТЧХУ Ірина Шевчук довела до відома присутніх звіт про роботу Львівської обласної асоціації медичних сестер за 2017 рік та розповіла як проходить відбір кандидатів на нагородження «Ордену Святого Пантелеймона». Адже, «Орден Святого Пантелеймона» - найголовніша громадська відзнака для медиків, яка створена за підтримки глав усіх християнських церков в Україні, Міністерства охорони здоров’я та Національної Академії медичних наук. Ця нагорода буде щорічною і присуджуватиметься у п’яти номінаціях: «Кращий лікар», «Кращий медик»; «Новатор охорони здоров’я»; «Міжнародне співробітництво у галузі охорони здоров’я»; «Служіння суспільству».

 

 

 

 

 

 

Фахівець Асоціації «Служба організації інфекційного контролю» Людмила Катреча виступила із презентацією «Чиста лікарня безпечна для пацієнта – 5 років. Розвиток та перспективи». «Всього по Україні 231 лікарня задіяна в проекті, 909 відзнак. У Львівській області такий статус здобули 23 заклади охорони здоров’я та отримали 80 відзнак. Область лідирує в Україні та є першою, яка започаткувала даний проект, стартувавши з Жовківської ЦРЛ».

 

 

Фото – прес-служби ДОЗ ЛОДА

За джерелом:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/6476.html

 

Переглядів: 508 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 06:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024