Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Грудень » 6 » Завтра, 7 грудня, МКЧХ відкриє у Львові виставку «Невідомість. Сім’ї зниклих безвісти з обох сторін конфлікту»
19:56
Завтра, 7 грудня, МКЧХ відкриє у Львові виставку «Невідомість. Сім’ї зниклих безвісти з обох сторін конфлікту»

 

ТЯГАР НЕВІДОМОСТІ – ПОДВІЙНИЙ ТЯГАР

 

 

 

 

 

Завтра, 7 грудня, МКЧХ відкриє у Львові виставку

«Невідомість. Сім’ї зниклих безвісти з обох сторін конфлікту»

 

 

Як ми уже повідомляли, 7 грудня на площі Стефана Яворського у Львові Міжнародний Комітет Червоного Хреста (МКЧХ) відкриє фотовиставку «Невідомість. Сім’ї зниклих безвісти з обох сторін конфлікту», присвячену зниклим людям та їхнім сім’ям з обох сторін лінії зіткнення на сході України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 6 грудня, з цього приводу у головному офісі Львівської ОО ТЧХУ відбулася робоча нарада. У ній взяли участь: Маріана Чакон Лозано, заступник координатора відділу захисту МКЧХ, співробітники відділу захисту МКЧХ Наталія Білим і Наталія Яцишин, а також голова ЛОО ТЧХУ Валентин Мойсеєнко.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Зворушливі фотографії Брендана Гоффмана , виставлені на стендах, продемонструють весь тягар «неоднозначної втрати», ізоляції та безутішного горя, якого зазнали сім’ї зниклих безвісти людей. Сім’ї мають право знати, що сталося з їхніми рідними», – зазначила Маріана Чакон Лозано.

 

Вона розповіла, що виставка є мандрівною. Її вже оглянули мешканці Києва, Донецька, Слов'янська, Сєвєродонецька, Одеси, Маріуполя. Зі Львова виставка помандрує за кордон. Її покажуть у Нідерландах, Німеччині, Люксембурзі, інших країнах.

 

У відкритті виставки очікується візьмуть участь: голова Делегації МКЧХ в Україні Алан Ешліман, німецький фотожурналіст Тілль Майєр, а також представники 20 сімей, у родинах яких є зниклі безвісти через збройний конфлікт на сході України.

 

 

 

 

 

 

 

 

Після обміну думками учасники наради вирішили, що виставка буде відкрита о 12 год на пл. Стефана Яворського, що неподалік гарнізонного храму у самому центрі Львова.

Виставку світлин можна буде побачити у Львові до 25 грудня 2017 року.

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

 

 

 

Переглядів: 760 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 14:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024