Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Грудень » 8 » Змагання з першої допомоги, а також конкурс строю і пісні - відбулися у ЛССМШІ ім. Соломії Крушельницької
20:49
Змагання з першої допомоги, а також конкурс строю і пісні - відбулися у ЛССМШІ ім. Соломії Крушельницької

 

ХТО КРАЩЕ НАКЛАДЕ ПОВ'ЯЗКУ

 

 

 

 

Змагання з першої допомоги, а також конкурс строю і пісні - відбулися у ЛССМШІ ім. Соломії Крушельницької

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 8 грудня, відбулися змагання з першої допомоги, а також конкурс строю і пісні у Львівській спеціальній музичній школі – інтернат ім. Соломії Крушельницької.

 

 

 

 

 

Акція відбулася у спортивному залі. У ній взяли участь 4 команди, сформовані із старшокласників.

 

 

 

 

 

 

У журі ввійшли: Ярослав Андрійович Джурик, заступник директора з виховної роботи, Ольга Василівна Кравець, заступник директора з навчальної роботи, Роман Степанович Колодій, головний отаман Львівщини козацьких організацій ВГО «Українське реєстрове козацтво», Антоніна Анатоліївна Будзинська, викладач зарубіжної літератури.

 

 

 

 

 

Конкурсанти повинні були показати багато умінь: стройового марширування, стройової пісні, фізичних вправ, продемонструвати практичні прийоми і методи з надання першої допомоги.

 

 

 

 

 

 

 

 

Учасників команд з надання першої допомоги готувала до змагань викладач біології і санітарної підготовки Оксана Іванівна Михалейко.

 

 

 

 

 

 

За умовами оцінювання командам потрібно було показати свою вправність з шести позицій: виготовлення і накладання пращеподібної пов'язки, накладання хрестоподібної пов'язки на голову, «накладання пов'язки «чепчик», накладання восьмиподібної пов'язки на руку, накладання спіралеподібної пов'язки на палець руки, виготовлення ватно-марлевої пов'язки.

 

 

 

 

 

 

 

 

Всі команди показали хороші результати.

 

 

 

 

 

 

 

 

Строге журі визначило,

що місця розподілилися таким чином:

 

10 «б» - 1 місце

11 «а» - 2 місце

10 «а» і 11 "б" - 3 місце

 

 

 

 

 

 

 

 

Пожвавлення в учасників змагань викликала церемонія вручення переможцям сертифікатів міжнародного зразка з першої допомоги, яку виконала Ірина Апостолюк, голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Було видано 15 сетрифікатів. Червоний Хрест тут і раніше проводив тренінги з першої допомоги, а на змаганнях учні підтвердили набуті знання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У конкурсі за стройову пісню перше миісце зайняла команда 10 "а" класу. Нагороди призерам за цей конкурс вручив член журі Роман Степанович Колодій.

 

Разом з головою первинного осередку музичної школи-інтернат ім.С.Крушельницької Ярославом Андрійовичем Джуриком заплановано провести майстер-клас з першої допомоги, на якому відбудеться тренінг з серцево-легеневої реанімації на спеціальному манекені.

 

 

 

 

 

 

 

 

«Треба рухатися вперед і не зупинятися на досягнутому», - такий девіз у цім навчальнім закладі і його тут неухильно дотримуються.

 

 

 

Фото – Ірини Дзіклевич

Прес-служба Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

Переглядів: 672 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 04:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024