Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Грудень » 8 » Ремонт моста на КПВВ «Станиця Луганська» буде косметичний
22:52
Ремонт моста на КПВВ «Станиця Луганська» буде косметичний

 

ЗИМА ДИКТУЄ  СВОЇ  ПРАВИЛА

 

 

 

 


З 9 по 10 грудня КПВВ «Станиця Луганська» працювати не буде - тут будуть проводитися ремонтні роботи моста.

 

 

Про це повідомив глава Департаменту масових комунікацій Луганської військово-цивільної адміністрації Олександр Костенко, пише «Громадське радіо».

 


«Ці ремонтні роботи для того, щоб взимку оновити цей міст. Дошки вже трохи прогнили, тому навантаження дуже велика », - сказав Олександр Костенко.


Він зазначив, що це буде не капітальний ремонт. «Це не капітальний ремонт, який зніме всю напругу, щоб цю зиму пережити. На жаль, бойовики не дають можливості зробити нормальний ремонт », - додав він.
Що стосується косметичного ремонту, який планують зробити на вихідних, на нього, за словами, НЗФ погодилися. «На сьогодні, з того, що я знаю, періодично зі стрілецької зброї провокації є», - зауважив Костенко.


Як говориться в звіті СММ ОБСЄ сьогодні, 8 грудня, члени місії продовжують спостерігати довгі черги на контрольно-пропускному пункті в'їзду-виїзду біля Станиці Луганській.

 

«На контрольно-пропускному пункті уряду на північ від станічнолуганского моста, о 12:50, SMM побачив близько 400 пішоходів, які мали намір відправитися далі в контрольовані урядом райони і близько 200 людей в черзі, щоб йти в протилежному напрямку. SMM побачив плакат на інформаційному щиті і на контейнері Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ) на російській мові: «УВАГА !!! Станицька Луганська УНКП планує закриття 9 і 10 грудня 2017 року. Тристороння контактна група погодилася на ремонт моста на контрольно-пропускному пункті в'їзду-виїзду "Станиця-Луганська" (Луганська область) за умови забезпечення режиму тиші ». SMM також бачив гучномовці біля контрольно-пропускного пункту уряду і контейнера МКЧХ і чув в українських офіційних заявах, що «міст буде закритий 9 і 10 грудня».


Раніше повідомлялося, що представники Червоного Хреста будуть спостерігати за проведенням ремонту мосту поблизу пункту пропуску «Станиця Луганська».

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://dnews.dn.ua/news/659777

 

Переглядів: 479 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 13:42
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024