Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Грудень » 12 » У Вінниці представники МКЧХ провели семінар з військовослужбовцями Повітряних Сил України
21:55
У Вінниці представники МКЧХ провели семінар з військовослужбовцями Повітряних Сил України

 

ВИВЧАЮТЬ МГП

 

 

 

 

 

У Вінниці представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста

провели семінар з військовослужбовцями Повітряних Сил України

 

 

Сьогодні, 12 грудня, у Вінниці за сприянням Міжнародного Комітету Червоного Хреста відбувся тематичний семінар на тему: «Консультації командирам з питань виконання норм Міжнародного Гуманітарного Права під час проведення бойових операцій».

У заході взяли участь більше 30 військовослужбовців військових частин Повітряних Сил Вінницького гарнізону. Міжнародний Комітет Червоного Хреста (МКЧХ) представляли: делегат МКЧХ по роботі зі Збройними Силами та органами безпеки Майкл Пімб та радник МКЧХ по роботі зі Збройними Силами та органами безпеки України Ігор Лимаренко.

Семінар включав в себе презентацію МКЧХ, історію створення, основні завдання та цілі, шляхи їх виконання та роботу Комітету в Україні. У ході заходу були розглянуті питання функціонування основних принципів Міжнародного гуманітарного права, зокрема основи цивільного та військового захисту, захист цивільних осіб та об’єктів, пропорційність використання сили та зброї, а також відповідальність командирів. Окрім того, учасники семінару переглянули документальне відео «Війна за правилами» та «Селище Мі Лай».

За словами організаторів заходу, у цьому році співпраця зі Збройними Силами України була доволі успішною. Подібні семінари, до яких залучалися командири різних рівнів, військові юристи, які відповідають за імплементацію Міжнародного гуманітарного права у Збройних Силах України, а також представників інших служб, серед яких офіцери структур морально-психологічного забезпечення були успішно проведені у різних військових гарнізонах України.

 

Фото - прес-служби МОУ

За джерелом:

http://narodnarada.info/news/vinnici-predstavniki-mijnarodnogo-komitetu-news-84401.html

 

 

Переглядів: 450 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 23:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024