Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Грудень » 19 » На Львівщині відкрили ще один загальноосвітній навчальний заклад
12:01
На Львівщині відкрили ще один загальноосвітній навчальний заклад

 

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ «ПОДАРУВАВ» УЧНЯМ ШКОЛУ

 

 

 

 

 

Сьогодні, 19 грудня, на День св. Миколая на Львівщині

відкрили ще один загальноосвітній навчальний заклад.

 

 

 

"Пам’ятайте, що це зроблено руками багатьох людей для вас, а вам залишається любити землю, на якій ми живемо, шанувати батьків і обов’язково добре вчитися, бо якщо здобудете добру освіту буде відкритий перед вами широкий світ", - звернувся до учнів під час відкриття школи голова Львівської ОДА Олег Синютка.

 

Розрахована двоповерхова школа на навчання 150-ти учнів. Тут, у класних кімнатах, розташовані виробничі майстерні, буфет з обіднім залом, роздягальні, спортзал, навчальні кабінети хімії, фізики, біології та інформатики. Навчальні класи обладнані сучасною технікою.

 

Ще одна особливість нового освітнього закладу – дошкільне відділення для двох груп, яке функціонуватиме на першому поверсі у тому ж приміщенні, що й школа. Дитячий садок розрахований на 40 дітей.

 

На цей час діти навчаються у двох корпусах: приміщенні австрійської старої школи, яку збудували у 1906 році, і колишньому будинку священика.

 

Зараз у школі навчається 80 учнів, з них - 38 у початкових класах і 42 у старших. Кількість дітей дошкільного віку становить - 64 дітей. Щоб забезпечити вихованців гарячим харчуванням у навчально-виховному комплексі облаштували харчоблок.

 

Довідково:

 

Будівництво загальноосвітнього закладу розпочали у 1993 році. Загальна кошторисна вартість будівництва - 27 мільйонів 792 тисяч гривень. Орієнтовна вартість виконаних робіт станом на 19.12.2017 - близько 24 млн за кошти Державного фонду регіонального розвитку та кошти обласного бюджету.

 

Голова Сокальльської РО ТЧХУ Поліха Леся Тимофіївна також привітала керівництво навчального закладу з нинішнім новосіллям, і запевнила, що у планах наступного року - заняття з МГП, тренінг з першої допомоги за 6 - годинною програмою Червоного Хреста для старшокласників і лекція про історію та сьогодення ТЧХУ, 100-річчя якого відзначатимемо 18 квітня 2018 р.

 

 

Фото – прес-служби ЛОДА

За джерелом:

http://loda.gov.ua/news?id=32707

 

 

Переглядів: 416 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 16:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024