Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Грудень » 19 » Подяка киянки Алли Ковтун бригаді «Швидкої», що стала на її думку - колективним заступником св. Миколая
22:07
Подяка киянки Алли Ковтун бригаді «Швидкої», що стала на її думку - колективним заступником св. Миколая

 

ЛІКАР ПОМИЛЯТИСЬ – НЕ МОЖЕ!

 

 

 

 

 

 

 

Подяка Алли Ковтун (на знімку), працівника видавництва інтелектуальної літератури

«Успіх і кар'єра», бригаді «Швидкої», що стала вчора - колективним заступником св. Миколая

 

 

 

На своїй сторінці у Фейсбуку Алла Ковтун написала про вчорашню незвичайну пригоду з викликом "Швидкої". І хоч її подяка адресована виключно одній бригаді екстреної медичної допомоги і цілком конкретному лікареві на прізвище Секрет, але проблема, яку мимохідь вона піднімає у своїй замітці, дуже актуальна і, мабуть, буде цікава для широкого загалу. Всі лікарі, котрі сьгодні працювали на зміні, це своєрідні заступники св.Миколая - Чудотворця:

 

«Вчора, 18 грудня, в ту завірюху скрізь ходив хіба що Святий Миколай та ще карети "Швидкої допомоги", як тепер це називається, - " Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф". Коли бригада діловито зайшла в квартиру, подумалося, що вони схожі на Святого Миколая - в однакових червоних куртках. ... Для них наш виклик був 4985 - втім, скоріше десь після третьої тисячі, бо 4985 - то всього за зміну.


Для нас вони були вже третім екіпажем, бо після маніпуляцій двох попередніх, покращення хворій не сталося. (Був ще відмінений нами виклик приватної невідкладної, що обіцяла приїхати через годину).

 

І медики цього третього екіпажу "Швидкої" виявилися колективним заступником Святого Миколая. Може, навіть більш уважними до літньої вже хворої, - бо Друг усіх дітей може помилитися, роздаючи подарунки, а лікар помилятися - не може...


Звісно, все залежить від людини, але критикуючи медиків "взагалі", ми не завжди дякуємо "зокрема" прекрасним фахівцям і чуйним людям. Отож хочу подякувати йому тут.


Прізвище нашого рятівника - Секрет, - ім'я дізнаюся завтра, не хочу зловживати дзвінками на 103. Але все одно, подякуймо Святому Миколаю для болящих та страждущих - чудовому Лікарю Секрету та його колегам».

 

Фото – автора

Алла Ковтун,

працівник Київського видавництва «Успіх і кар'єра»

Переглядів: 513 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 18:43
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024