Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2017 » Грудень » 20 » Червоний Хрест м. Вознесенська, що на Миколаївщині, учасник відзначення Дня св. Миколая
22:46
Червоний Хрест м. Вознесенська, що на Миколаївщині, учасник відзначення Дня св. Миколая

 

СВЯТО В ДИТЯЧІЙ БІБЛІОТЕЦІ

 

 

 

 

 

Червоний Хрест м. Вознесенська, що на Миколаївщині,

учасник відзначення Дня св. Миколая

 

 

В дитячій бібліотеці КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська» стало доброю традицією запрошувати своїх друзів – користувачів бібліотеки на зимові свята! Цикл цих свят завжди розпочинається із свята – День Святого Миколая.

 

Відвідувачі бібліотеки взяли участь в акції «Чарівний чобіток». В листах до Святого Миколая діти писали про свої добрі вчинки, висловлювали побажання для рідних, друзів, для улюбленої бібліотеки! А в малюнках до виставки «Про все, що читаю, Миколаю розповідаю» діти розповіли всім про своїх улюблених казкових героїв, які надихають їх на добрі вчинки!

 

Напередодні свята, 15 грудня, і в День Святого Миколая, 19 грудня до бібліотеки завітали діти старшої та молодшої групи «Комунального дошкільного закладу № 4 «Золотий ключик» та вихованці Комунальної установи «Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю м. Вознесенська».

 

Діти разом з дорослими поринули у святкову казкову круговерть! Лялькові герої театру книги «Барвінок» у виставі «Святий Миколай, прийди діток привітай!», разом з бібліотекарями привітали дітей, їх батьків та вихователів з цим чудовим святом!

 

Для Святого діти співали пісень, відгадували загадки, читали вірші та навіть танцювали! А за підтримки депутата обласної ради В.В. Невеселого та Товариства Червоного Хреста України вихованці комунальної установи «Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю м. Вознесенська» отримали в подарунок іграшки та солодкі подарунки! Очі дітей сяяли від захвату та вдячності!

 

 

 

 

 

 

Висловлюємо щиру вдячність за небайдужість до своїх вихованців вихователям «Комунального дошкільного закладу №4 «Золотий ключик» Т.С. Кірко, Л..В. Ланецькій, працівникам «Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів м. Вознесенська», Товариству Червоного Хреста України та депутату Миколаївської обласної ради В.В. Невеселому і бажаємо їм та їхнім сім’ям здоров’я, успіхів у всіх творчих та добродійних ділах!

 

Фото - voznesenskonline.com.ua

За джерелом:

http://voznesenskonline.com.ua/svyatkovi-zustrichi-v-dityachiy-bibliotetsi/

 

Переглядів: 523 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 01:20
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024