Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Січень » 7 » Білоцерківська МО ТЧХУ надає психосоціальну підтримку незахищеним верствам населення
22:28
Білоцерківська МО ТЧХУ надає психосоціальну підтримку незахищеним верствам населення

 

 

ЗДОБУТКИ І ПЛАНИ НА 2018 РІК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Білоцерківська міська організація Товариства Червоного Хреста України

у 2018 р. також надає психосоціальну підтримку незахищеним верствам населення

 

 

 

 

 

Впродовж минулих років за підтримки Міжнародної Федерації Червоного Хреста і Червоного Півмісяця волонтерами Білоцерківської МО ТЧХУ було втілено у життя програму, спрямовану на надання гуманітарної допомоги підопічним, до яких належать внутрішньо переміщені особи, зокрема особи з інвалідністю, пенсійного віку та малозабезпечені сім’ї.

 

 

У 2017 р. гуманітарну допомогу у вигляді постільної білизни, посуду, засобів гігієни, медикаментів та сертифікатів на купівлю продуктів у магазинах всеукраїнської мережі, отримали 200 переселенців.

 

 

На сьогоднішній день у м. Біла Церква налічується близько 4 000 внутрішньо переміщених осіб, більшість з котрих також потребує допомоги.

 

 

Нагадаємо, у листопаді минулого року завершився трирічний проект, спрямований на психосоціальну підтримку ВПО та родин демобілізованих, що впроваджувався за допомогою уряду Японії. У рамках цього проекту сім’ям надавались безкоштовні консультації психолога, створені групи підтримки, проведено безліч різноманітних тренінгів та майстер-класів.

 

 

Зокрема, протягом року волонтери організовували багато культурно-розважальних заходів: відвідування музично-драматичного театру ім.П.К.Саксаганського у м. Біла Церква, організували літній відпочинок у дитячих таборах Київської області, провели екскурсії до дельфінарію та ботанічного саду міста Києва, а також ландшафтного парку с. Буки тощо.

 

 

Також в рамках проекту близько 200 демобілізованих військовослужбовців мали змогу безкоштовного отримання необхідних медикаменти, протези, слухові апарати.

 


2018-й рік для волонтерської спільноти обіцяє бути дуже насиченим. Заплановано безліч різноманітних заходів та нових проектів міського, обласного та всеукраїнського рівня.

 

 

Голова Білоцерківської МО ТЧХУ Галина Іванівна Кожедуб характеризує плани на 2018-й так: «Для червонохресної спільноти 2018 рік є визначним – Товариству Червоного Хреста України виповнюється 100 років. Тож і діяльність наша має бути гідна статусу організації з столітнім досвідом. Сьогодення ставить перед нами задачі, які ми не маємо права не виконати».

 

 

Та повноцінне впровадження всіх планів у життя не можливе без зовнішньої допомоги. Зараз центр волонтеріату усіма силами намагається знаходити можливості продовжувати надання психосоціальної підтримки та розширювати коло підопічних.

 

 

Нехай 2018-й рік стане роком взаємодопомоги та підтримки для усіх небайдужих, і усіх, хто потребує допомоги, адже лише добро поборе усі виклики часу.

 

 

Допомагати – це легко!

 

Тож закликаємо усіх небайдужих приєднуватись до волонтерів Червоного Хреста та творити добро разом!

 

 

 

Єлизавета Нормировська,

прес - служба Білоцерківської МО ТЧХУ

 

 

Фото - Білоцерківської МО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=395103834280911&set=gm.1136687223134088&type=3&theater&ifg=1

 

Переглядів: 504 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 08:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024