Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Січень » 16 » У Києві працює 20 пунктів обігріву, де можна сховатися від сильних морозів
10:17
У Києві працює 20 пунктів обігріву, де можна сховатися від сильних морозів

 

 

ЛЮДИ ВУЛИЦІ - ПІД ЗАХИСТОМ  МИЛОСЕРДЯ

 

 

 

 

 

 

 

У столиці 20 пунктів обігріву готові прийняти всіх, хто потребує допомоги,

а у разі зниження температури кількість таких пунктів буде збільшено до 50

 

 

 

 

Про це розповів перший заступник голови міськдержадміністрації Микола Поворозник, повідомляє прес-служба КМДА.

 

 

"У столиці 20 пунктів обігріву, організовані Департаментом соціальної політики, готові прийняти всіх, хто потребує допомоги. У разі зниження температури кількість таких пунктів буде збільшено до 50 за рахунок ще 30 пунктів Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища", - йдеться у повідомленні.

 

 

Окрім того, у місті постійно діє міський оперативний штаб допомоги бездомним особам та розроблено графік роботи соціального патруля, відповідно до якого проводиться чергування в місцях найбільшого скупчення таких осіб.

 

 

«Соціальний патруль працює у Шевченківському районі на Залізничному вокзалі (вул. Старовокзальна, 7), у Солом’янському районі на Привокзальній площі (ст. Київ-Волинський) та у Дарницькому районі – на приміському вокзалі «Дарниця» (вул. Привокзальна, 1). Його роботу забезпечує одна мобільна бригада з одним автомобілем, до складу якої входять соціальні працівники, водій та кухар. Щоденно проводиться харчування 200 осіб. Патрулювання здійснюється з 1 грудня 2017 року до 31 березня 2018 року без вихідних і святкових днів. Окрім того, постачають безхатченкам теплий одяг із банку одягу киян», – зазначив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

 

 

Окрім того, у разі виникнення потреби, під час різких знижень температури, у Будинку соціального піклування та у Київському центрі соціальної адаптації престарілих, інвалідів та осіб, що не мають постійного місця проживання, (с. Ясногородка, Вишгородського району, Київської області) передбачено розгортання додаткових ліжок і переведення даних закладів у режим цілодобового функціонування.

 

 

Інформацію про функціонування вказаних пунктів обігріву висвітлено на сайтах Департаменту, районних територіальних центрів соціального обслуговування та районних у місті Києві державних адміністрацій. Також розклеєно оголошення про функціонування пунктів обігріву.

 

 

 

Довідково:

 

На пунктах обігріву у Києві будуть також чергувати волонтери і патронажні медичні сестри Червоного Хреста міської організації ТЧХУ, яка в кінці минулого року розпочала благодійну багатомісячну акцію до 100-річчя з дня заснування Товариства Червоного Хреста України «Намисто милосердя».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цю визначну дату, - 100-річчя ТЧХУ, - в Україні будуть відзначати 18 квітня п.р.
 

 

 

Фото ілюстративні – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://expres.ua/news/2018/01/16/280594-kyyevi-pracyuye-20-punktiv-obigrivu-shovatysya-sylnyh-moroziv

 

 

Переглядів: 493 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 08:28
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024