Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Січень » 16 » Колектив Головного управління статистики у Львівській області вакцинували сьогодні від кору
22:30
Колектив Головного управління статистики у Львівській області вакцинували сьогодні від кору

 

 

КОЛЕКТИВНА  ВАКЦИНАЦІЯ

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 16 січня, близько 20 працівників

Головного управління статистики у Львівській області вакцинували від кору

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Наші працівники належать до певної групи ризику щодо інфекційних захворювань, оскільки вони контактують з людьми з багатьох підприємств, організацій міста та області. І так як сьогодні є спалах кору, ми проявили ініціативу вакцинуватись, і департамент охорони здоров’я Львівської ОДА делегував до нас лікарів”, - зазначила начальник Головного управління статистики у Львівській області Світлана Зимовіна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За словами медиків, станом на сьогодні, 16 січня, у Львівській області на кір захворіли 92 особи, з них 58 дітей. Вакцинування є єдиним способом захистити себе від кору. “На Львівщині спостерігається спалах кору. Захворювання небезпечне своїми ускладненнями, це запалення легень і енцефаліт. Ми використовуємо бельгійську вакцину, при її введенні в організмі людини формуються антитіла, які дозволяють вберегтись від вірусу і не захворіти, навіть якщо у колективі є хворі”, - розповіла лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталія Тімко.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Обов’язкові щеплення проти кору проводять дітям, яким 1 та 6 років, згідно з календарем профілактичних щеплень. Дорослих зазвичай не ревакцинують, але на сьогодні, коли спостерігаємо спалах, є рекомендація Міністерства охорони здоров’я України усіх людей, які народились після 1956 року одноразово вакцинувати проти кору, люди, які народились раніше, як правило хворіли кором”, - додала Наталія Тімко.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За її словами, вакцинація не потрібна людям, які хворіли на кір або мають документально підтверджені 2 дози вакцини проти кору. Департамент охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації закликає мешканців Львівської області не нехтувати безпекою та здоров’ям та робити вакцинацію від кору.

 

 

Довідково:

 

Дізнавшись про колективну вакцинацію у Львівському Головному управлінні статистики, у Червоному Хресті Львівщини обговорили цю подію, пораділи за колег і провели невелику дискусію між своїми співробітниками. Зрештою вирішили не організовувати у жодному разі якої-небудь «показухи», а в індивідуальному порядку всім пройти вакцинацію у зручний для співробітників час. Адже кожен з червонохрестівців розуміє, що означає захворіти на кір зараз - у найбільш гарячу пору здачі річної звітності та на початку інтенсивної підготовки до відзначення 100-річчя ТЧХУ.

 

Фото – прес-служби ЛОДА

За джерелом:

http://loda.gov.ua/news?id=33257

Переглядів: 439 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 02:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024