Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Січень » 20 » Зустріч Алана Ешлімана, голови делегації МКЧХ в Україні, з представниками генерального штабу ЗСУ
12:11
Зустріч Алана Ешлімана, голови делегації МКЧХ в Україні, з представниками генерального штабу ЗСУ

 

 

ВАЖЛИВА ЗУСТРІЧ

 

 

 

 

 

 

«ЗС України роблять все належне для забезпечення прав і свобод

громадян України в районах конфлікту», - генерал армії України Віктор Муженко

 

 

 

 

 

 

 

 

Збройні Сили України готові й надалі плідно співпрацювати з Червоним Хрестом над вирішенням ключових гуманітарних питань на лінії зіткнення на Донеччині. У цьому отримала запевнення делегація МКЧХ в Україні, яку очолював її голова Аслан Ешліман.

 

 

 

 

 

 

 

 

На цьому у п’ятницю 19 січня під час зустрічі з головою делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні Аланом Ешліманом наголосив начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко. «Ми високо цінуємо конструктивну співпрацю, яка складається між Збройними Силами України та представниками Червоного Хреста. Готові працювати разом у вирішенні таких важливих питань як створення зон безпеки навколо об’єктів критичної інфраструктури, а також забезпечення руху через лінію зіткнення, зокрема, через КПВВ „Золоте“ та через міст поблизу Станиці Луганської», - наголосив генерал армії України Віктор Муженко.

 

 

 

 

 

 

 

«Люди, які нині залишаються на окупованих територіях, є громадянами України. Це наші люди, і ми, як Збройні Сили України, зробимо все можливе, щоб захистити критично важливі для них об’єкти інфраструктури. Руйнація таких об’єктів не лише становить небезпеку для українських військових, але й створює загрози для десятків тисяч людей, які опинилися на лінії зіткнення», - додав начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних Сил України.

 

 

 

 

 

 

 

Представник Червоного Хреста запевнив, що МКЧХ продовжуватиме надавати допомогу в пошуку та ідентифікації українських військовослужбовців, котрі були захоплені в полон під час бойових дій на Сході України, а також в організації їх обміну та повернення додому.

 

 

Фото – прес-служби ЗСУ

За джерелом:

http://narodnarada.info/news/ukrajini-roblyat-vse-nalejne-dlya-news-88236.html

 

Переглядів: 500 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 05:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024