Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Січень » 30 » Загони швидкого реагування Червоного Хреста на урочистостях з нагоди 100-річчя битви під Крутами
11:57
Загони швидкого реагування Червоного Хреста на урочистостях з нагоди 100-річчя битви під Крутами

 

БЕЗ  ЕКСЦЕСІВ

 

 

 

 

 

 

 

 

Загони швидкого реагування ТЧХУ - на урочистостях

з нагоди 100-річчя битви під Крутами

 

 

 

Вже стало звичним, що на мітингах, спортивних змаганнях, виступах популярних артистів, як правило, виходять на чергування також і волонтери із ЗШР Червоного Хреста. Відзначення 100-річчя бою під Крутами, особливо смолоскипні марші, не були винятком з цього правила.

 

 

 

 

 

 

Короткий фотозвіт про таке чергування розмістили волонтери Червоного Хреста на офіційній сторінці у соцмережі Facebook Хмельницької ОО ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

 

До фотографій додали такий пояснювальний текст: «Чергування волонтерів загону швидкого реагування Хмельницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України. 29 січня 2018 року - Смолоскипний марш з нагоди 100-річчя битви під Крутами».

 

 

 

 

 

 

У Києві на Львівській площі навпроти Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана за ініціативи Національного корпусу спільно з Національними дружинами відкрили пам'ятник Героям Крут.

 

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відкриття пам'ятника відбулося в рамках проекту Національного корпусу «Пам'ять нації». Перед урочистим відкриттям монументу кількасот людей пройшли ходою від станції метро «Золоті ворота» до Львівської площі. Серед учасників ходи - представники Національного корпусу, Національної дружини, ВО «Свобода», інші небайдужі громадяни. Представники Національної дружини йшли зі смолоскипами.

 

 

 

 

 

 

 

 

Охорону порядку у Києві забезпечували представники поліції. Смолоскипну ходу супроводжували також представники Червоного Хреста. Під час ходи та урочистого відкриття пам'ятника обійшлося без сутичок.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Волонтери Білоцерківської МО ТЧХУ також зробили запис на своїй сторінці у соцмережі Facebook: «29 січня в Білій Церкві пройшла смолоскипна хода з нагоди 100 річниці бою під Крутами. Волонтери ЗШР м. Біла Церква організували чергування, яке пройшло спокійно, потерпілих не було».

 

 

 

 

 

 

 

Волонтери Івано-Франківської ОО ТЧХУ також побували на чергуванні. Про це вони зазначають на своїй сторінці у Facebook:

 

 

 

 

 

 

 

«29.01.2018 р. відбулася Смолоскипна хода, присвячена 100-річчю пам'яті героїв Крут, де чергував Івано-Франківський загін швидкого реагування. Під час ходи демонстрантами використовувались смолоскипи, димові шашки та проводилось фаер-шоу, але ніхто із жителів міста не постраждав».

 

 

 

 

 

 

Довідково:

 

У Львові ЗШР Червоного Хреста «ГОРС» участь в урочистих заходах не брав, так як у горах оголошено лавинну небезпеку і підняття рівня води у річках Західної України. Усім своїм складом вони зараз у Славську, де знаходиться їх головний осідок. В неділю, 28 січня, на новій лижній трасі на горі Ільза вони супроводжували групу туристів і оберігали їх від підступних снігових лавин. А нині кожен з волонтерів загону «ГОРС» - на своєму основному робочому місці.

 

 

Фото – Укрінформ та Хмельницької ОО ТЧХУ

За джерелами:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1675198609209937&set=pcb.950764561743058&type=3&theater&ifg=1

https://www.ukrinform.ua/rubric-kyiv/2392150-u-kievi-vidkrili-pamatnik-geroam-krut.html

 

 
 
Переглядів: 501 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 02:20
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024