Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Лютий » 7 » Червоний Хрест допоміг у м. Мелітополі облаштувати 12 квартир, придбаних мерією для дітей-сиріт (ВІДЕО)
22:25
Червоний Хрест допоміг у м. Мелітополі облаштувати 12 квартир, придбаних мерією для дітей-сиріт (ВІДЕО)

 

 

ВЕЛИКЕ НОВОСІЛЛЯ

 

 

 

 

 

 


5 лютого в Мелітополі 12 дітей - сиріт отримали квартири

від держави в новобудові, що споруджена на вул. Бадигіна

 

 

 


Церемонія вручення ключів проходила в конференц-залі Центру адміністративних послуг. Для участі в ній в місто з'їхався десант чиновників: уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба, губернатор Запорізької області Костянтин Бриль і його заступник Едуард Гугнін, голова облради Григорій Самардак.

 

 

Першим до гостей звернувся міський голова Мелітополя Сергій Мінько. Він подякував представникам усіх гілок влади за сприяння у купівлі житла для мелітопольських дітей-сиріт.

 


«Цю роботу ми почали ще в 2016 році, коли купили першу квартиру. А з урахуванням того, що близько 100 мелітопольчан потрібна така підтримка, в 2017 році ми сформували максимальну заявку і отримали такий результат. Завдяки особистій ініціативі уповноваженого президента України з прав дитини Миколи Кулеби, губернатора Костянтина Бриля і голови облради Григорія Самардкка, Запорізька область отримала 16 млн. грн. субвенцій на реалізацію даної програми. Половина коштів була направлена ​​в Мелітополь. Ми купили не тільки 12 квартир для сиріт, а й 2 дев'ятикімнатні квартири для створення дитячих будинків сімейного типу», - зазначив мер міста.

 

 

 

 

 

 


Губернатор Запорізької області Костянтин Бриль також похвалив керівництво міста за наполегливість у пошуку коштів для покупки квартир.
 

 

«Я хочу подякувати вашому меру за те, що Мелітополь попереду планети всієї. Я завжди кажу, хто стукає в двері, тому і відкривають. Мелітополь голосно стукав і двері ми йому відкрили», - зазначив губернатор.
 

Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба зазначив, що Мелітополь став свого роду зразком для України, де злагоджено спрацювали всі гілки влади, громада та благодійна організація «Маріам», яка разом з Червоним Хрестом обставили квартири сиріт. В Україні це перший місто в цьому році, де відразу 12 сиріт отримують мебльовані квартири.

 


«Депутати проголосували за зміни до бюджету в кінці літа, порядок використання грошей вийшов тільки в грудні. Це був дуже серйозний виклик для всіх регіонів як зуміти швидко, менш, ніж за місяць, знайти необхідне житло і купити його. Я хочу подякувати міському голові, так як такого якісного житла і за таку ціну ніхто в регіоні практично знайти не зміг. Влада швидко мобілізувалася і знайшла все необхідне саме для вас, дорога молодь», - звернувся до сиріт Микола Кулеба.

 

 

 

 

 

 


Зі сльозами радості на очах оглядали свої квартири і самі діти. Більшість з них - працюючі студенти. Раніше знімали житло, оплачуючи по 1 тис. грн. за місяць оренди плюс комуналка. Тепер на оренді можна економити. Деякі новосели щиро плакали від щастя.

 

 

 

 

 

 

 

Молоді ж новосели - високо оцінили нові квартири.

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото – ria-m.tv

За джерелом:

http://ria-m.tv/news/108418/za_chto_upolnomochennyiy_prezidenta_nikolay_kuleba_hvalil_segodnya_melitopol_(video).html

 

 

Переглядів: 430 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 05:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024