Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Лютий » 9 » Зустріч учасників збройного конфлікту на сході України з трьох районів Херсонщини - у Великій Лепетисі
14:49
Зустріч учасників збройного конфлікту на сході України з трьох районів Херсонщини - у Великій Лепетисі

 

 

Я - НЕ ЗАБУТИЙ

 

 

 

 

 

 

 

Зустріч учасників збройного конфлікту на сході України

з трьох районів Херсонщини – у с.м.т. Велика Лепетиха

 

 

 

 

У Великолепетиській бібліотеці за «круглим столом» зустрілися демобілізовані учасники збройного конфлікту на сході України з трьох районів: Великолепетиського, Верхньорогачицького та Горностаївського.

 

 

Цього дня в одних стінах також вдалося об’єднати представників влади, воїнів-афганців, волонтерів та експертів з соціального, правового захисту учасників збройного конфлікту на сході України , їх сімей.

 


Як інформує сайт Великолепетиської селищної ради, засідання відбулося у рамках проекту «Я не забутий», який реалізується за підтримки Херсонської обласної організації Товариство Червоного Хреста України, військового капелана Анатолія Пономарьова та координатора волонтерської організації смт Горностаївка Фазеля Манана. Ініціатором зустрічі був військовий капелан Анатолій Пономарьов.

 


Захід відбувся у форматі відкритого діалогу, де учасники збройного конфлікту на сході України поділилися своїми спогадами про службу в надскладних ситуаціях та своїми проблемами. А представники влади та спеціалісти, що займаються соціальним захистом демобілізованих учасників, вислухали їх та пропозиції своїх колег з сусідніх районів щодо вирішення тієї чи іншої ситуації.

 


У ході зустрічі селищний голова Микола Сінькевич наголосив на важливості підтримки усіх діючих та демобілізованих учасників збройного конфлікту на сході України. Закликав їх не замовчувати про свої проблеми, наболілі питання, звертатися за допомогою та бути відкритими до спілкування.

 

Звертаючись до учасників збройного конфлікту на сході України, координатор волонтерської організації смт Горностаївка Фазель Манан подякував їм за службу і відданість та порадив бути активнішими в реалізації своїх прав та соціальних гарантій.

 


Військовий капелан Анатолій Пономарьов навів приклади різних ситуацій, які виникають у сім’ях, коли потрібна адаптація і психологічна допомога колишнім воїнам, та наголосив: «Як би не було важко після повернення з зони проведення антитерористичної операції, треба продовжувати жити з любов’ю та повагою».

 

Також капелан зазначив, що такі зустрічі плануються проводитися й надалі і звернув увагу колишніх воїнів на те, що людина зі своїми проблемами не повинна чекати, коли до неї прийдуть – у будь - який час кожен може звернутися до представників влади та спеціалістів, які присутній на цій зустрічі.

 

Фото - ksza.ks.ua

За джерелом:

http://ksza.ks.ua/news/society/76216-u-veliky-lepetis-zbrali-uchasnikv-ato-z-troh-rayonv.html

 

Переглядів: 411 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 23:44
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024