Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Лютий » 9 » У дівчини стався інсульт. А вона думала – похмілля
22:32
У дівчини стався інсульт. А вона думала – похмілля

 

 

ІНСУЛЬТ - МОЛОДШАЄ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прикра пригода після вечірки з 23-річною шотландкою Моллі Докерті

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Коли після бурхливої ​​вечірки 23-річна шотландка Моллі Докерті відчула себе погано, то списала все на похмілля. З подругами дівчина пила сухе італійське ігристе вино Prosecco і вирішила, що неабияк перебрала. Моллі насилу прокинулась. Думки її плутались, перед очима все пливло, а руки і ноги не слухалися. Дівчина випила води і знову лягла спати.

 


Пізніше Моллі розповіла газеті Daily Record - їй навіть в голову не прийшло, що у неї може статися інсульт. Зазвичай його приписують людям пенсійного віку, але саме такий діагноз поставили Моллі в лікарні.

 

 

 

 

 

 

 

 

До того ж, дівчина активно займалася спортом.

 


Моллі згадувала: «Це як ніби хтось клацнув вимикачем. Я втратила рівновагу і не могла поворушити нічим з правого боку. Я подумала, що мене просто вирубує від похмілля, щось пробурмотіла і усвідомила, що втрачаю здатність говорити. Вирішивши, що мені треба просто трохи відлежатися, я почекала п'ять хвилин і хотіла піти назад в ліжко, але вже не могла ходити».

 


Дівчина зателефонувала сусідам по телефону, і це її врятувало. Почувши нерозбірливу мова Моллі, ті прибігли на допомогу. Дівчину терміново госпіталізували. Якби Моллі знепритомніла в ліжку, врятувати її навряд чи б вдалося.

 


У госпіталі дівчина провела 2 тижні, а потім ще 6 тижнів - у відновному центрі. Тут вона вчилася заново ходити, розмовляти. Моллі в усьому допомагала мама, яка причісується, застібається гудзики, зав'язувала шнурки, немов Моллі знову стала маленькою дівчинкою.

 


Через 7 місяців після інсульту Моллі відновилася. Вона бігає, розмовляє, але спорт довелося залишити. До цього дівчина займалася лижами і кікбоксингом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Замість єдиноборств Моллі переключилася на роботу в Фонді допомоги при інсультах, а також в кампаніях по збору коштів на лікування. Лікарі вважають, що причиною інсульту могли стати протизаплідні таблетки, які Моллі брала вже шість років. Серйозні гормональні препарати - причина того, що молоді люди потрапляють в групу ризику.
 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.epochtimes.ru/u-devushki-sluchilsya-insult-a-ona-dumala-pohmele-99048438/?utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=a-ved-ey-vsego-23!&utm_content=16195693

 

Переглядів: 548 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 16:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024