Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Лютий » 10 » Японія надасть Україні $300 тисяч на проекти у сфері охорони здоров'я й освіти
19:09
Японія надасть Україні $300 тисяч на проекти у сфері охорони здоров'я й освіти

 

ЯПОНІЯ - ПОВПРЕД ГУМАНІЗМУ

 

 

 

 

 

 

Уряд Японії надасть Україні безоплатну допомогу на загальну суму близько

300 тис. доларів США для реалізації 4 проектів у сфері охорони здоров'я та освіти

 

 

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, урочиста церемонія підписання грантових угод по проектах безпеки людини програми "Кусаноне" відбулась у четвер, 8 лютого, у посольстві Японії в Україні.

 

 

 

 

 

 

"На розгляд було направлено більше 400 заявок, ми відібрали чотири, і це дуже якісні проекти - поліпшення медичного обладнання в закладах охорони здоров'я міста Дубно, у Путивльській центральній районній лікарні Сумської області, поліпшення санітарного середовища у Харківському обласному центрі паліативної медицини та поліпшення освітнього середовища в Куликівській загальноосвітній школі Чернігівської області", - сказав посол Японії в Україні Шігекі Сумі.

 

Він розповів, що унікальність програми уряду Японії "Кусаноне" полягає в тому, що заявки на допомогу в її рамках можуть подавати місцеві громади, від моменту подачі до реалізації проекту проходить дуже короткий термін, а результати відчувають безпосередньо члени громад.

 

Посол зазначив, що цього року окрім чотирьох проектів у межах першого етапу фінансування програми "Кусаноне" буде реалізовано ще 8 проектів допомоги.

 

 

 

 

 

 

Шігекі Сумі побажав виконавцям проектів успіхів і висловив сподівання, що вони добре розуміють свою відповідальність перед громадам.

 

 

З 2002 року в Україні в межах грантової програми "Кусаноне" реалізовано 122 проекти на суму понад 8,76 млн дол. США у сферах охорони здоров'я, освіти, соціального добробуту, збереження середовища, культури, спорту, а також Товариства Червоного Хреста України.

 

 

Ці гранти є частиною офіційної допомоги розвитку Японії Україні.

З початку встановлення дипломатичних відносин Японія надала Україні допомогу на загальну суму 3,1 млрд дол. США. Зокрема, з березня 2014 року Японія надала Україні фінансову підтримку для стабілізації та стимулювання реформ на загальну суму 1,86 млрд дол. США.

 

 

Фото – Укрінформ

За джерелом:

https://www.ukrinform.ua/rubric-economy/2399378-aponia-nadast-ukraini-300-tisac-na-proekti-u-sferi-ohoroni-zdorova-j-osviti.html

 

Переглядів: 541 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 04:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024