Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Лютий » 13 » Навчальний збір керівного складу цивільного захисту Львівської області
18:09
Навчальний збір керівного складу цивільного захисту Львівської області

 

ТРЕНІНГ З ПЕРШОЇ ДОПОМОГИ - У ГОРАХ

 

 

 

 

 

 

 

Навчальний збір у горах керівного складу

цивільного захисту Львівської області

 

 

 

 

 

 

 

13 лютого 2018 року на гірськолижному комплексі «Плай» у Сколівському районі поблизу селища Плав’є, відбувся навчальний збір керівного складу цивільного захисту Львівської області з підбиттям підсумків роботи Львівської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту за 2017 рік з проведенням показових навчань.

 

До участі у даному заході були залучені бригада Сколівської підстанції екстреної медичної допомоги, а також спеціалісти Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

 

Під час рятувальних робіт було представлено елементи пошуку заблукалих туристів в горах, надання допомоги туристам - лижникам на гірськолижній трасі, порятунок туристів на канатно – крісельній - дорозі, а також пошук людей внаслідок сходження снігової лавини.

 

В рамках навчального збору відбулася демонстрація дій при організації пошуку та проведенні рятувальних робіт в гірській та лісовій місцевостях, із залученням снігоходів та кінологічної служби, відпрацьовані практичні навики надання першої допомоги рятівниками на місці події. Спеціалістами Львівського центру медицини катастроф сумісно з бригадою були відпрацьовані елементи медичного сортування «потерпілих», надання екстреної медичної допомоги при травмах, співпраця та взаємодія з іншими рятувальними службами, збір та передача інформації про екстрену подію.

 

Навчання відбулися під керівництвом голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки за участі представників районних державних адміністрацій та відповідальних осіб за цивільний захист у регіонах.

 

 

 

Довідково:

 

 

 

 

 

 

 

Голова Львівської ОО ТЧХУ Валентин Мойсеєнко, котрий входить в обласний штаб цивільного захисту згідно займаної посади, - участі у цих навчаннях не брав, так як знаходиться у плановій відпустці до 16 лютого.

 

 

Фото – прес-служби ЛОДА
За джерелом:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/6706.html

 

 

 

Переглядів: 701 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 22:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024