Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Лютий » 13 » Брати наші менші: Олімпійська чемпіонка у Пхьончхані врятувала двох собак, призначених на забій у ресторані
22:31
Брати наші менші: Олімпійська чемпіонка у Пхьончхані врятувала двох собак, призначених на забій у ресторані

 

РЯТІВНИЦЯ

 

 

 

 

 

Меґан Дюамель планує вивезти врятованих псів до Канади

 

 

Після здобуття олімпійського золота у командному турнірі з фігурного катання канадська парниця Меґан Дюамель врятувала собак, яких виростили для їжі.

 

Невдовзі після нагородження вона вирушила у розташовану неподалік Пхьончхана провінцію Унджу. Там знаходяться господарства, де собак там вирощують на забій.

 

Дюамель підтримала пропозицію одного зі своїх друзів із соцмереж і викупила двох приречених на смерть собак. Їх Меґан збирається привезти до Канади і віддати комусь зі своїх друзів.

 

Розмістивши фото врятованих псів на власній сторінці в Instagram Меґан написала: «Дякую всім відділам новин, які розповідають про мою історію порятунку Му-Тая з Кореї! Му-Тай любить свого брата Тео, якого ми теж врятували».

 

 

 

 

 

 

«Велику частину часу він просто хоче сидіти у всіх на руках. Він навіть не хоче гратись, він просто підходить до всіх і хоче, щоб його тримали», - розповіла Дюамель про врятовану таксу газеті New York Post.

 

Представник товариства захисту корейських собак Ек Пак пообіцяв залагодити всі юридичні питання, щоб собаки змогли виїхати за кордон.

 

У провінції Канвондо, де проводиться Олімпіада, працюють понад 200 ферм із вирощування собак. Напередодні Олімпіади уряд країни запропонував ресторанам компенсацію, аби ті не подавали страви з собак на період ігор. Проте деякі ресторани відмовились через страх втратити постійних клієнтів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що уже 14 лютого Меґан Дюамель разом зі своїм партнером Еріком Редфордом розпочнуть у Пхьончхані боротьбу за олімпійськи нагороди уже в індивідуальному тернірі. Пара вважається одними із фаворитів у змаганнях спортивних пар. Меган Дюамель - вегетаріанка.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://zaxid.net/olimpiyska_chempionka_u_phonchhani_vryatuvala_vid_smerti_dvoh_sobak_n1448985

 

Переглядів: 430 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 10:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024