Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Лютий » 18 » МКЧХ – про мінну небезпеку для мешканців м. Мирнограда на Донеччині (ВІДЕО)
19:12
МКЧХ – про мінну небезпеку для мешканців м. Мирнограда на Донеччині (ВІДЕО)

 

ОБІЗНАНИЙ - ВРЯТОВАНИЙ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

МКЧХ – про мінну небезпеку для мешканців м. Мирнограда на Донеччині

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Днями у м. Красногорівка на Донеччині трапилася сумна пригода: у результаті вибуху невідомого вибухонебезпечного предмету постраждали троє дітей, в результаті якої 15-ти та 4-ох річні дівчатка отримали численні осколкові поранення, а 10-річний хлопчик отримав поранення передньої черепної стінки та травматичну ампутацію третього пальця лівої руки.

 

 

 

 


 

Знайти сьогодні «небезпечну іграшку» можна практично скрізь: в лісі, в старому окопі, на свіжозораному полі, на власному городі і навіть на вулицях міста. І якщо вибухові пристрої серійного зразка легко розпізнати за зовнішнім виглядом і можна діяти відповідно до ситуації, то саморобні вибухівки, що можуть з’явитися на вулицях міст і селищ, визначити набагато складніше

 

 

 

 

 

 

Днями активісти ГО «Український Патріотичний Рух Донбасу», волонтери Червоного Хреста взяли участь в інформаційній сесії з питань мінної небезпеки. Вона була проведена спеціалістом відділу з питань збройної безпеки Міжнародного Комітету Червоного Хреста делегації в Україні Сулеймановим Алескером на базі Мирноградського міського центру соціальних служб для сім′ї дітей та молоді на запрошення Мирноградського міського відділу з питань пробації.

 

 

 

 


Під час сесії присутні дізнались: що таке міни та розглянули їх види, отримали інформацію про те, з чого вони виготовляються, для чого та в які кольори фарбуються.Подивились як виглядають міни на макетах і дізналися, де вони зустрічаються, а також ознайомились з існуючими міжнародними маркувальними знаками.

 

 

 

 

 

 

Наприкінці лекції учасники мали змогу отримати інформацію щодо необхідних дій у випадку потрапляння на мінне поле на машині та у випадку виявлення небезпечного предмету.

 

 

 

 

 


Отримана інформація в наш час є дуже актуальною для всіх регіонів України, а не тільки тих, що прилягають до лінії розмежування.

 

 

 

 

Фото – Мирноградської МРО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=186212421978587&set=pcb.186213038645192&type=3&theater&ifg=1

 

 

 

 

Переглядів: 451 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 04:14
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024