Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Лютий » 20 » Розпочато новий проект ТЧХУ за підтримки Данського Червоного Хреста
22:48
Розпочато новий проект ТЧХУ за підтримки Данського Червоного Хреста

 

ДЛЯ УРАЗЛИВИХ ГРУП В УКРАЇНІ

 

 

 

 

 

 

Розпочато новий проект ТЧХУ

за підтримки Данського Червоного Хреста

 

 

12-13 лютого 2018 року у Києві відбулася 2-денна робоча зустріч співробітників Національного комітету та представників регіональних організацій Товариства Червоного Хреста України, присвячена офіційному старту реалізації нового проекту «Сприяння захисту, добробуту та соціальній згуртованості уразливих груп в Україні».

 

 

Проект впроваджується за фінансової підтримки Данського Червоного Хреста.

 

 

Метою проекту передбачено забезпечення соціальної згуртованості та поліпшення психосоціального добробуту серед населення на територіях, постраждалих від конфлікту, підвищення організаційної спроможності і покращення процесу управління діяльності волонтерів.

 

 

 

 

 

 

«Данський Червоний Хрест є активним партнером Товариства Червоного Хреста України з 2014 року, – зазначив Антуан Тер’є, координатор Данського Червоного Хреста в Україні. – Завершивши стадію реагування у надзвичайній ситуації, ми розглядаємо стратегію більш тривалої співпраці у галузі розвитку Національного Товариства та у підвищенні рівня надання соціальної допомоги у різних регіонах України. За підтримки Міністерства Закордонних Справ Данії, Данський Червоний Хрест запустив новий проект. Він інтегрує різні основоположні напрямки: організаційний розвиток, волонтерський менеджмент, розвиток діяльності в сферах психосоціальної підтримки і соціальної згуртованості, надання допомоги уразливим категоріям населення, а також гуманітарна дипломатія та адвокація щодо питань захищеності. Це не лише проект, а й можливість зробити внесок у підтримку Стратегії на 2018-2020 роки та основних пріоритетів нашого партнера».

 

 

Проект буде впроваджено упродовж 2018-2021 років на території 15 областей України. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати заходи в рамках процесу імплементації проекту.

 

 

А якщо ви прагнете стати волонтером для участі у проекті, будь ласка, звертайтеся за електронною поштою o.cherednichenko@redcross.org.ua  до Олексія Чередніченка, менеджера з питань розвитку волонтерства Товариства Червоного Хреста України. Прохання зазначати у листі бажаний населений пункт для здійснення волонтерської діяльності.

 

Чекаємо на зустріч із Вами!

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://redcross.org.ua/2018/02/startyye-novyj-proekt-za-pidtrymki/

 

Переглядів: 516 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 01:48
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024