Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Лютий » 21 » Олешківські депутати - за фінансування Червоного Хреста і програми «електронна охорона здоров'я»
15:21
Олешківські депутати - за фінансування Червоного Хреста і програми «електронна охорона здоров'я»

 

 

ТУРБОТА ПРО ЛІТНІХ ГРОМАДЯН

 

 

 

 

 

 

 

 

Депутати в м.Олешки, що на Херсонщині - за фінансування

Червоного Хреста і програми «електронна охорона здоров'я»

 

 

 

 

16 лютого на засіданні сесії Олешківського районної ради депутатський корпус підтримав фінансування заходів цільової програми «Електронна охорона здоров'я».

 


Як повідомила прес-служба ОДА, запланована закупівля обладнання для формування реєстру пацієнтів і внесення до нього відомостей. Районні державні установи первинної медико-санітарної допомоги зможуть купити ліцензійне програмне забезпечення і укласти відповідні угоди з Національною службою здоров'я.

 


Крім цього, виділені гроші на придбання медичного інструментарію для хірургічного кабінету районної стоматологічної поліклініки.
 

 

Для громадян похилого віку та соціально незахищених верств населення знову доступні послуги медсестри організації Товариства Червоного Хреста України.

 


Депутати виділили частину співфінансування в 700 тис. грн. для сільських шкіл на організацію гарячого харчування дітей 1-4 класів, а також близько 200 тис. грн. на покупку світлодіодних ламп для шкіл району.

 


Для районного центру дитячої та юнацької творчості буде закуплено туристичне спорядження для проведення заходів військово-патріотичного спрямування та участі дітей у Всеукраїнській грі «Джура».

 


Завершується створення в РДА сервісу з виготовлення біометричних паспортів. Депутати виділили гроші на придбання ноутбука для доступу до порталу держпослуг IGOV і обладнання для організації каналу конфіденційного зв'язку в мережі НСКЗ.

 

Крім цього, за гроші районного бюджету оплатять послугу ДП «Українські спеціальні системи» щодо підключення до Єдиного демографічного держреєстру.

 

Розглянуто інші питання, на вирішення яких прийнято відповідні рішення.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://khersonline.net/novosti/zdorove/103859-9-oleshkovskie-deputaty-podderzhali-finansirovanie-programmy-elektronnoe-zdravoohranenie.html

 

Переглядів: 412 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 19:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024