Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Лютий » 22 » Херсонська ОО ТЧХУ – у психосоціальних програмах Товариства (ВІДЕО)
22:23
Херсонська ОО ТЧХУ – у психосоціальних програмах Товариства (ВІДЕО)

 

 

ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Клуб “Життєлюб” – для літніх, заняття з фітнесу – для молодих

 

 

 

 

 

З квітня 2017 року на базі Херсонської обласної організації Товариства Червоного Хреста України працює клуб “Життєлюб”. Клуб налічує 16 осіб, які раз на тиждень зустрічаються в “безпечній кімнаті” офісу Червоного Хреста в Херсоні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Волонтери влаштовують для учасників тренінги, майстер-класи, відвідування музеїв, філармонії, групові та індивідуальні зустрічі з психологами. До клубу потрапили літні люди, які переїхали до Херсону із зони військового конфлікту на сході країни. Вони прийшли до клубу у стані безпорадності, розгубленості, депресії. Середній вік учасниць – 67 років. Найстаршій – 79.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Після цікавих занять та майстер-класів емоційний стан жінок значно покращився. Завдяки заняттям і зустрічам в клубі жінки стали спілкуватися одна з одною не лише на заняттях та стали більш позитивно ставитися до життя. Про це і йде мова у відео сюжеті, підготовленому на місцевій телестудії "Скіфія":

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Для молоді у психологів Херсонської обласної організації Товариства Червоного Хреста України зовсім інший рід занять, розрахований на тих підопічних, хто любить фізкультуру і спорт, дбає про свою зовнішність, веде здоровий спосіб життя.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лариса Мароченко, перший заступник голови Херсонської обласної організації Товариства Червоного Хреста України - 15 лютого написала, наприклад, про один з таких видів дозвілля для молоді на офіційній сторінці Товариства у соцмережі Facebook лаконічне повідомлення:

 

 

 

 

 

 

«Немає меж для бездоганності! Заняття з фітнесу в рамках нашого проекту стали частинкою життя для отримувамчів допомоги. Вони чекають на ці заняття, які корисні і для тіла, і для душі!»

 

 

 

 

 

 

 

Клуб «Життєлюб» , і група із занять фітнесом працюють в рамках проекту “Підтримка вразливого населення України в зимовий період”, який Товариство впроваджує за підтримки Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

 

 

 

 

 

 

Фото – Херсонської ОО ТЧХК

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=412776922512418&set=pcb.948564615301448&type=3&theater&ifg=1

 

Переглядів: 484 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 23:29
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024