Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Лютий » 23 » Львівський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення відзначив 20-ліття
21:34
Львівський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення відзначив 20-ліття

 

 

ЮВІЛЕЙ МЕДИКІВ - РАДІОЛОГІВ

 

 

 

 

 

 

Львівський обласний спеціалізований диспансер

радіаційного захисту населення відзначив 20-ліття

 

 

 

Сьогодні, 23 лютого, Львівський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення відзначив своє 20-ліття. Диспансер надає амбулаторно-поліклінічну, консультативно - діагностичну допомогу населенню постраждалому внаслідок аварії на ЧАЕС.

 

Із ювілеєм працівників закладу привітала заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук.

«Хочу привітати вас із дорогою, яку ви вже пройшли, дорогою в 20-ть років. Дякую вам за те, що ви своєю працею рятували і продовжуєте допомагати тим людям, які у 1986 році ціною власного життя та здоров’я проявивши героїзм врятували мільйони життів», - зазначила Оксана Стоколос-Ворончук.

Львівський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення працює з лютого 1998 року.

«Перше завдання, яке я поставив перед собою і перед медичним персоналом, що це мають бути медики високої медичної кваліфікації, а також з теплою душею і добрим серцем. Адже я знав, що люди, які потерпіли від аварії на ЧАЕС, потребують особливого підходу. І сьогодні медичний заклад, на мою думку, є найкращим по медичному обслуговуванню чорнобильців», - розповів перший лікар диспансеру Петро Яковлєв.

Нагадаємо, в диспансері працює поліклінічне відділення, ведеться амбулаторний прийом за 16-ма лікарськими спеціальностями, кабінет УЗД, ендоскопічний кабінет, кабінети функціональної діагностики, клініко - біохімічна лабораторія, маніпуляцій ний кабінет, кабінети фізичної реабілітації та фізіотерапії, відділення медичної статистики та ведення Національного реєстру.

На диспансерному обліку знаходиться 6 955 постраждалих.

Учасником урочистого засідання була Ірина Сенюта, завідувач кафедри медичного права ФПДО ЛНМУ ім. Данила Галицького, президент ВГО «Фундація медичного права і біоетики України», голова комітету в Комітеті медичного і фармацевтичного права та біоетики Національної асоціації адвокатів України, член президії Личаківської РО м. Львова ТЧХУ.

 

До цих регалій слід додати членство в Опікунській раді Львівського обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення, що і підкреслено у Подяці, яка Ірині Ярославівні була вручена сьогодні з нагоди славного ювілею.

 

Про цю новину вона повідомила на своїй сторінці у соцмерехі у Facebook:

«Сьогодні своє 20-річчя з дня створення святкує КЗ ЛОР ‚Львівський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення‘, у якому я маю честь і приємність бути членом Опікунської ради!
Колектив самовідданих фахівців, які щоденно своєю жертовною працею допомагають людям бути здоровими, дарують тепло, добро і надію тим, хто постраждав від Чорнобильської трагедії, рятуючи кожного з нас!
Мудрий і світлий керівник - головний лікар Тетяна Пошивак (Tetyana Poshyvak), дружня команда однодумців - колектив закладу є запорукою зцілення пацієнтів і процвітання диспансеру!
Теплі вітальні слова, приємні спогади, цікава концертна програма доповнили святкову атмосферу заходу!
З роси та води Вам, з Богом у крокуванні нелегким шляхом служіння Людині та збереження цінностей життя і здоров’я!»

 

 

Фото – Ірини Сенюти та прес-служби ЛОДА

За джерелами:

http://loda.gov.ua/news?id=34263

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=594399890911014&set=pcb.594401947577475&type=3

 

Переглядів: 464 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 07:04
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024