Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Лютий » 25 » Харків без тепла: медичні заклади та дитячі будинок обігрівають повітряні теплові гармати
17:49
Харків без тепла: медичні заклади та дитячі будинок обігрівають повітряні теплові гармати

 

АВАРІЯ

 

 

 

 

 

 

 

У Харкові медичні заклади та дитячі будинок обігрівають повітряні теплові гармати

 

 

 

 

У Харкові без теплопостачання залишається 129 багатоповерхових житлових будинків, 5 лікувальних закладів, 3 школи, 7 дитячих садків та 1 дитячий будинок. Наразі медичні заклади та дитячий будинок обігріваються за рахунок повітряних теплових гармат. Про це на своїй сторінці у Facebook написав віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, передає УНН.

 

Як повідомив Зубко, для ліквідації наслідків аварії на системах теплопостачання, що сталася в районі медмістечка міста Харкова, до міста вилетіли — заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Едуард Кругляк та перший заступник Голови ДСНС України Олег Мельчуцький. Під їх керівництвом буде проведено засідання оперативного штабу з надзвичайних ситуацій.

 

Він також додав, що два дні, в умовах зниженого температурного режиму, тривають складні ремонтні роботи з відновлення основної лінії теплопостачання. Через те, що регламентні роботи не проводилися на цих системах з 1973 року, постійно виникають ускладнення, які вимагають додаткових технічних рішень.

 

“Наразі медичні заклади та дитячий будинок обігріваються за рахунок повітряних теплових гармат. Розгорнутий мобільний пункт обігріву на території медичного комплексу по вул. Салтівське Шосе, 264. Для обігріву мешканців мікрорайону прийняте рішення розгорнути пункти обігріву у спортивних залах шкіл. Проводиться поквартирний обхід, температура в квартирах близько 15 - 18 градусів тепла”, - додав Зубко.

 

За його інформацією, без теплопостачання залишається 129 багатоповерхових житлових будинків, 5 лікувальних закладів, 3 школи, 7 дитячих садків та 1 дитячий будинок.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1717121-kharkiv-bez-tepla-medzakladi-ta-ditbudinok-obigrivayut-povitryani-teplovi-garmati

 

 

 

 

Переглядів: 401 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 04:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024