Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Лютий » 28 » Морози в Європі: Загинули 24 особи, пляжі в Італії – у снігових заметах
17:48
Морози в Європі: Загинули 24 особи, пляжі в Італії – у снігових заметах

 

ЗИМА - ЛЮТУЄ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Морози забрали життя у 24 осіб в Європі, а пляжі в Італії - вкрив сніг

 

 

 

 

 


Холодні температури, аж до мінус 24 градусів за Цельсієм в деяких частинах Німеччини і мінус 29 в Естонії за одну ніч виявилися критичними для найбільш вразливих бездомних і літніх людей.

 


Міста по всій Європі надають бездомним надзвичайну допомогу і надають притулок.

 


Польща повідомила, що, принаймні, дев'ять осіб загинули, включаючи чотирьох людей у ​​Франції, і пенсіонера, який був виявлений у вівторок, 27 лютого, на вулиці біля свого будинку. П'ятеро людей загинули в Литві, троє в Чехії і двоє в Румунії, в тому числі 83-річна жінка, знайдена на вулиці під снігом, і один бездомний в Італії.

 


Холодна погода з температурою до мінус 12 градусів очікується в північній Франції. Прогнозують ще більше снігу в Іспанії, включаючи Каталонію, з цієї причини скасували шкільний транспорт і призупинено навчання на Канарських островах.

 

 

У той час, в Арктиці спостерігаються епізодично рекордно високі температури до + 4 - 6 градусів тепла. В той же час, холодний циклон в Європі призвів до того, що сніг випав на середземноморські острови Корсика і Капрі.

 


Поліція в Бельгії затримує бездомних, якщо вони відмовляються йти до притулків. Червоний Хрест, який створив аварійні бригади швидкого реагування по всій Європі, закликав людей стежити за сусідами і родичами.

 

"Треба просто постукати в чиїсь двері, щоб перевірити, що у них є все, що їм потрібно, адже це може мати величезне значення. Це може бути навіть питанням життя і смерті", - повідомляють черовонохрестівці.

 

Благодійна організація у Франції також опублікувала публічний заклик для забезпечення потребуючих 10 тисячами ковдр. Близько 50 місцевих чиновників в паризькому регіоні пообіцяли провести ніч у вівторок на вулиці, щоб привернути увагу до важкого становища тих, кому ніде спати.

 

"Справа не в тому, щоб влаштувати шоу, а в тому, щоб засудити систему, яка не працює", - сказала Мама Сай, заступник мера в передмісті Парижа Етамп.
 

В Англії таблоїди охрестили негоду «звіром зі Сходу», а голландці називають її «сибірським ведмедем», шведи - «сніжної гарматою». British Airways скасувала приблизно 60 рейсів із аеропорту Хітроу в Лондоні.

 

Підприємець Met Office сказав, що сільські громади можуть бути відрізані впродовж декількох днів заметами, їх попереджають про "тривалі перерви в постачанні електрики та інших послуг, таких як телефонний і мобільний зв'язок".


Італійці переживають через порушення залізничних перевезень. Така проблема виникла в зв'язку з відсутністю обладнання на трасах, через що робітники повинні були очищати сніг і лід вручну.

 

У Неаполі аеропорт був закритий на початку вівторка. Автобуси в місті зупинилися через лід, хоча в Римі погода стала теплішою, а школи там знову відкрили у середу.


Російський «Газпром», великий постачальник газу в Європу, заявив, що за останні шість днів він відправив споживачам рекордний експорт - в 667 мільйонів кубічних метрів газу.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://www.ipnews.in.ua/news/world/145533-nepogoda-v-evrope-ot-morozov-pogibli-24-cheloveka

 

Переглядів: 441 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 02.05.2024, 00:11
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024