Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Березень » 2 » ТЧХУ користується найбільшою довірою та впізнаваністю серед вітчизняних благодійних організацій
19:13
ТЧХУ користується найбільшою довірою та впізнаваністю серед вітчизняних благодійних організацій

 

ВИСОКИЙ РЕЙТИНГ – ПОКАЗНИК ДОВІРИ

 

 

 

 

 

 

ТЧХУ – організація, що користується найбільшою довірою та впізнаваністю

серед вітчизняних благодійних організацій: дослідження CoreStone і GFK Ukraine.

 

 

Найбільш відомою організацією, що збирає пожертви, є Товариство Червоного Хреста України – 46% опитаних її знають. Більшість із тих, хто знає про Товариство, довіряють йому.

 

Загалом Товариству довіряють 74% опитаних, а серед тих, хто робив грошові або речові пожертви, – рівень довіри склав 78% респондентів. Відповідно, з усіх організацій найчастіше респонденти жертвували кошти Товариству (7%), «Армії SOS» та «Повернись живим» (по 4%).

 

 

Основними мотиваційними факторами пожертв є переконання, що кошти дійдуть до тих, хто їх потребує, особисте знайомство з людьми у скруті, гострота соціальної проблеми, прозорість діяльності і звітності організації.

 

 

Також Товариство Червоного Хреста України входить в трійку лідерів благодійних організацій України за рівнем довіри, поряд з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста та Фондом Ріната Ахметова «Розвиток України».

 

Важливо, що Товариство – на третьому місті у рейтингу щодо участі українців у волонтерській діяльності. Більшість волонтерів (43%) займалися волонтерством самостійно, або в складі групи, що не є постійною організацією, а 2% волонтерів країни – це волонтери Товариства Червоного Хреста України.

 

 

Соціологічне дослідження на тему «Благодійність і волонтерство 2017» було презентовано 22 лютого 2018 року в рамках X Міжнародної конференції «Атлас благозмін», організатором якої виступив Український форум благодійників.

 

 

 

На знімку: Катерина Загорій, директор з розвитку «Фонду родини Загорій»

 

 

 

 

Дослідження проведено компаніями CoreStone та GFK Ukraine на замовлення Фонду родини Загорій з метою вивчити рівень довіри та активність залучення українців у благодійну та волонтерську діяльність; дізнатись основні напрями та структуру діяльності благодійних організацій.

 

 

Опитування проходило з 17 січня до 6 лютого 2018 року по всій країні в містах з населенням понад 50 тисяч осіб. Участь в ньому взяли також експерти благодійних організацій.

 

Довідково:

З дослідженням можна ознайомитися за посиланням: http://zagoriy.foundation/news/33-sotsiolohichne-doslidzhennia-blahodiinist-ta-volonterstvo-2017

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://redcross.org.ua/2018/03/tovarystvo-korystuetsja-doviroju/

 

Переглядів: 613 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 17:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024