Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Березень » 3 » Вісті з первинного осередку Червоного Хреста Військово-медичного клінічного центру Західного регіону
21:04
Вісті з первинного осередку Червоного Хреста Військово-медичного клінічного центру Західного регіону

 

 

ЗА ПОКЛИКОМ СЕРЦЯ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У первинному осередку Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

Військово-медичного клінічного центру Західного регіону

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У житті військових медиків самою професією закладається потенційна можливість роботи у польових умовах у зоні бойових дій. Не оминула ця чаша і голову первинного осередку Військово - медичного клінічного центру Західного регіону у Львові Лесю Степанівну Шеремету, головну медичну сестру цього лікувального закладу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З вересня 2017 р. і до кінця січня 2018 р. Леся Степанівна, як старшина військової служби за контрактом, працювала у мобільному госпіталі на Донеччині.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Одночасно з нею виконували свої професійні обов"язки й інші фахівці зі Львова. Серед них: медична сестра шкіряно – венерологічного відділення, старший сержант військової служби за контрактом Марія Миколаївна Кіях та  відповідальний виконавець відділу персоналу та стройового, солдат військової служби за контрактом Роксолана Миколаївна Галан.

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні військовослужбовці готуються до зустрічі 8 Березня – Міжнародного жіночого дня. Разом з тим збирають членські внески для Червоного Хреста. Осередок Товариства на сьогодні налічує 100 членів. А їх щоденна робота в маніпуляційних, перев"язочних кабінетах, операційних, а також у відділенні реабілітації, де поранені бійці поправляють своє здоров"я, це вже акти милосердя, хоч і зумовлені професійним обов"язком. У громадському житті цей колектив також досить активний - ось уже кілька років поспіль опікується дітьми-сиротами в одному із сиротинців на Львівщині.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У планах – відзначення 100-річчя Товариства Червоного Хреста України і тренінги з надання першої допомоги. На Донеччині всі, хто рятував життя пораненим, переконалися, яка це потрібна річ, а отже, постійно поглиблювати свої знання та навички з першої допомоги - це вимога часу.

 

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

Переглядів: 653 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 15:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024