Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Березень » 3 » У трьох столичних районах пункти обігріву перейшли на цілодобове чергування
22:38
У трьох столичних районах пункти обігріву перейшли на цілодобове чергування

 

ЦІЛОДОБОВЕ ЧЕРГУВАННЯ

 

 

 

 

 

 

У трьох столичних районах пункти обігріву

перейшли на цілодобове чергування (адреси)

 

 


У зв'язку з різким зниженням температури повітря в Києві ось уже кілька днів знову працюють пункти обігріву - частина з 44 відкритих пунктів дествовала цілодобово. Оскільки вночі 25 лютого градусники показували вже 16-18 градусів морозу і, за даними синоптиків, погода найближчим часом не зміниться, оперативний штаб при міськдержадміністрації вирішив перевести пункти обігріву в Деснянському, Дніпровському і Шевченківському районах на цілодобовий режим роботи.


Ці точки знаходяться за адресами:
в Деснянському районі
ТЦСО (вул. Беретті, 18), ЖЕУ-302 (вул. Курчатова, 3б), ЖЕУ-305 (вул. Сабурова, 3а);


в Дніпровському районі
в Київській міській клініці № 11 (вул. Рогозівська, 6), клініці № 2 (вул. Краківська, 13), Русанівському відділенні ТЦСО (Русанівський бульвар, 4), Центральному відділенні ТЦСО (вул. Курнатовського, 7а, корпус 3), відділенні соцдопомоги вдома (вул. Березняківська, 6а);

в Шевченківському районі
ТЦСО (вул. Сальського, 33, майданчик № 1), ТЦСО (вул. В. Василевської, 11а- майданчик № 2), ТЦСО (вул. Половецька, 14-16, майданчик № 3).


Крім того, через що погіршуються погодні умови і Будинок соціальної опіки (на вул. Суздальській, 4/6), де надають послуги людям без постійного місця проживання, теж перейшов на цілодобовий режим.


За словами начальника управління соцзахисту інвалідів, чорнобильців та ветеранів Світлани Назаренко, погрітися в пунктах можуть всі бажаючі, а не тільки бездомні. У столиці допоможуть всім, хто опинився в скруті в цей холодний період. У пунктах обігріву люди можуть відпочити, випити чаю, отримати долікарську допомогу. Крім цього, патрульна поліція і медичні заклади співпрацюють з усіма пунктами (список таких точок розміщений на сайті https://kyivcity.gov.ua/news/59 623.html).

 

Перелік пунктів обігріву мається на районних адміністраціях, в поліклініках і так далі.

 

Додатково працюють і соціальні патрулі, які годують бездомних на залізничних станціях «Вокзальна», «Дарниця», «Пост-Волинський». Щодня сюди доставляють до 200 гарячих обідів, речі та взуття. Банки теплого одягу допомагає створювати Товариство Червоного Хреста України, волонтери на місцях приймають і роздають теплі речі тим, хто цього потребує.


Раніше fakty.ua повідомляли, що в зв'язку з погіршенням погодних умов столичних водіїв просять утриматися від поїздок на власних авто.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://fakty.ua/259834-v-treh-stolichnyh-rajonah-punkty-obogreva-pereshli-na-kruglosutochnoe-dezhurstvo-adresa

 

 

Переглядів: 480 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 07:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024