Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Березень » 5 » Засідання Президії Правління Луганської ОО ТЧХУ, присвячене підсумкам 2017 р.
19:32
Засідання Президії Правління Луганської ОО ТЧХУ, присвячене підсумкам 2017 р.

 

ПІД ЗНАКОМ 100-РІЧЧЯ ТЧХУ

 

 

 

 

 

Засідання Президії Правління Луганської ОО ТЧХУ, присвячене підсумкам 2017 р.

 

 

27 лютого 2018 року відбулось засідання Президії Правління Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, на якому були розглянути підсумки обласної, міських та районних організацій Товариства за 2017 рік з усіх напрямків їх діяльності.

 

 

 

 

 


О.Т. Кудаєва, голова Луганської ОО ТЧХУ, котра одночасно є також і віце-президентом ТЧХУ, доповіла членам Президії та запрошеним про стан справ в організації, нову Концепцію членства в Товаристві, співпрацю з міжнародними організаціями Червоного Хреста, а також про організацію медико-соціальної допомоги вразливим верствам населення на межі розмежування в зоні збройного конфлікту.

 

 

 

 

 

 


Були заслухані також звіти: командира загону швидкого реагування Червоного Хреста П.О. Костирі, провідного спеціаліста з волонтерської роботи Т.О. Макухіної, регіонального координатора Т.М. Сарапулової про підсумки імплементації пілотного проекту «Патронажна служба ТЧХУ» в Луганській області.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Крім того, на засіданні Президії Правління були розглянуті важливі питання щодо підготовки до відзначення 100-річчя утворення Товариства Червоного Хреста України, підготовки та проведення Всеукраїнського Місячника Червоного Хреста, нагородження активістів та волонтерів Червоного Хреста.З цих питань виступили заступник голови Луганської ОО ТЧХУ Л.І. Загребіна, головний бухгалтер обласної організації Товариства О.А. Пасічник.

 

 

 

 

 

 

 


Провідним спеціалістом О.О. Кобалією, відповідальною за Службу розшуку в обласній організації ТЧХУ, з головами міських і районних організацій Товариства були обговорені заходи щодо подальшого якісного інформування населення з відновлення родинних зв'язків (ВРЗ).

 

Обговорення питань порядку денного пройшло в діловій та конструктивній формі.

 

 

Довідково:

 

Такі засідання президії правління обласних організацій ТЧХУ відбуваються у даний час по всій Україні. На Львівщині підсумки 2017 р. підіб'ють завтра, 6 березня. З доповіддю виступить Валентин Мойсеєнко, голова Львівської ОО ТЧХУ. Засідання відбудеться в центральному офісі Товариства за адресою: м. Львів, вул. Широка 81- а. Початок - 10.00.

 

Фото – Луганської ОО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001721670673&fref=gs&hc_ref=ARQaIOXoegDQY5wXxuWViyvoOVejJ4ghryGXFTYKW__7BCWVSQFIhbmZUzwZOyJyZFs&dti=770966896355611&hc_location=group

 

Переглядів: 422 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 11:26
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024