Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Березень » 5 » Свята і будні Розалії Герасимів, патронажної медичної сестри Личаківської РО м. Львова ТЧХУ
21:40
Свята і будні Розалії Герасимів, патронажної медичної сестри Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

ПОКЛИКАННЯ

 

 

 

 

 

 

 

 

Зарисовка про Розалію Герасимів, патронажну медичну сестру Личаківської РО  м. Львова ТЧХУ

 

 

 

Розалія Василівна Герасимів у Червоному Хресті працює з 1973 р. після закінчення Львівського медичного училища. Не встигла оглянутися, а літа пролетіли у Червоному Хресті, як один день. Та пенсії не вистарчає на прожиття, тож доводиться ще працювати. Доглядає 20 підопічних – самотніх людей похилого віку.

 

 

 

 

 

 

 

Буває і так, що доводиться доглядати відразу цілу сім'ю, як от у родині Величків. Георгій Григорович 1934 р.н. скаржиться на примхи березневої погоди, просить поміряти артеріальний тиск.

 

 

 

 

 

 

 

 

Дружина п. Григорія, Юлія Сергіївна 1938 р.н. вже багато років прикута до ліжка. Тому патронажній медичній сестрі треба потурбуватися не лише про медичні процедури, призначені лікарем, але і про те, щоб приготувати смачний обід.

 

 

 

 

 

 

Прощаючись, Юлія Сергіївна, вся сяє від радості, що зустрілася знову з Розалією Василівною, і щиро дякує їй, а також Червоному Хресту, за допомогу у домашнім господарстві і за медичні процедури.

 

 

 

 

 

 

Німецький фотожурналіст Тілль Майєр, знімаючи свій документальний фільм «Зима у Львові», включив у нього сюжет і про Розалію Василівну.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні ми вітаємо від імені Личаківської районної організації м. Львова Товариства Червоного Хреста України Розалію Василівну Герасимів з Міжнародним жіночим днем і бажаємо їй міцного здоров'я, успіхів у роботі і щирих усмішок подяки від тих, кого обслуговує!

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

Голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

Переглядів: 637 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 17:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024