Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Березень » 6 » На Київщині відбувся тренінг за методикою МФТЧХ і ЧП «Молодь як агенти змін» при підтримці Данського Червоного Хреста
14:46
На Київщині відбувся тренінг за методикою МФТЧХ і ЧП «Молодь як агенти змін» при підтримці Данського Червоного Хреста

 

МОЛОДИМ – УСІ  ДОРОГИ  ВІДКРИТІ

 

 

 

 

 

 

В Київській області з 26 лютого до 3 березня проходив тренінг за методикою

Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця

«Молодь як агенти змін».

 

 

 

 

 

 

 

 

В Україні такий тренінг відбувається вже вдруге. Його мета – підготовка молоді до проведення різного роду заходів, які спрямовані на пропаганду культури ненасилля та миру. Учасниками тренінгу були волонтери Донецької, Київської, Дніпропетровської, Запорізької та Харківської областей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Програма є міжнародною і об’єднує молодь з усього світу. Тож заходи, які волонтери Товариства проводитимуть у нас, також проводяться в різних куточках світу. В Україні на сьогодні вже 35 волонтерів здобули таку кваліфікацію.Заходи, які в подальшому будуть проводити волонтери Товариства, спрямовані на розвиток таких навичок, як: активне слухання, критичне мислення, емпатія, ненасильницьке спілкування, переговори, посередництво, внутрішня гармонія та психологічна стійкість.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Паралельно розвитку даних навичок у програмі виділено час і на порушення таких актуальних питань, як: недопущення дискримінації, повага до різноманіття, соціальна інтеграція, міжкультурний діалог, гендерна рівність, попередження ненасилля, міжнародне гуманітарне право", - сказала координатор волонтерської роботи ТЧХУ Марина Кожедуб.

 

 

 

 

 

 

 

Тренінг відбувся в рамках проекту Товариства Червоного Хреста України «Сприяння захисту, добробуту та соціальній згуртованості вразливих груп населення в Україні», який реалізується за підтримки Данського Червоного Хреста.

 

 

 

 

Фото – зі сторінки Марини Кожедуб у соцмережі Facebook

За джерелом:

http://redcross.org.ua/2018/03/%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B9%D1%88%D0%BB%D0%B8-%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%96%D0%BD%D0%B3-%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D1%8C-%D1%8F%D0%BA-%D0%B0/

 

Переглядів: 449 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 11:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024