Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Березень » 6 » Засідання Президії Правління Львівської ОО ТЧХУ, присвячене підсумкам 2017 р.
22:42
Засідання Президії Правління Львівської ОО ТЧХУ, присвячене підсумкам 2017 р.

 

ЙДУЧИ ДО 100-РІЧЧЯ ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

Засідання Президії Правління Львівської ОО ТЧХУ,

присвячене підсумкам 2017 р.

 

 

Сьогодні, 6 березня, відбулось засідання Президії Правління Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, на якому були розглянути підсумки обласної, міських та районних організацій Товариства за 2017 рік з усіх напрямків їх діяльності.

 

 

 

 

 

 

 


Валентин Мойсеєнко, голова Львівської ОО ТЧХУ, доповів членам Президії та запрошеним про стан справ в організації, нову Концепцію членства в Товаристві, співпрацю з міжнародними організаціями Червоного Хреста, а також про організацію медико-соціальної допомоги вразливим верствам населення, що проживають на Львівщині.

 

 

 

 

 

 


Був заслуханий звіт провідного спеціаліста ЛОО ТЧХУ Алли Саченко про хід підготовки до проведення щорічного Всеукраїнського місячника Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

Ірина Валько, старша медична сестра, а водночас і тренер з першої допомоги ЛОО ТЧХУ, доповіла про  організацію медико-соціальної підтримки вразливим верствам населення, а  також про підготовку в області всіх бажаючих з надання першої допомоги.

 

 

 

 

 

 

Крім того, на засіданні Президії Правління були розглянуті важливі питання щодо підготовки до відзначення 100-річчя утворення Товариства Червоного Хреста України, нагородження активістів та волонтерів Червоного Хреста. З цих питань виступив голова Львівської ОО ТЧХУ Валентин Мойсеєнко.

 

 

 

 

 

 

Головний бухгалтер обласної організації ТЧХУ Олена Бєлякова проінформувала присутніх про нову Концепцію членства у Товаристві.

 

 

 

 

 

 


Директором МСЦ ЛОО ТЧХУ Ніною Добренькою, відповідальною за Службу розшуку в обласній організації Товариства, з головами міських і районних організацій ТЧХУ були обговорені заходи щодо подальшого якісного інформування населення з відновлення родинних зв'язків (ВРЗ).

 

 

 

 

 

 

Обговорення питань порядку денного пройшло в діловій та конструктивній формі. По кожному з питань прийняті відповідні Постанови.

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

Переглядів: 525 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 13:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024