Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Березень » 7 » KFC і Товариство Червоного Хреста України придбають обладнання для дітей з «Охматдиту»
22:39
KFC і Товариство Червоного Хреста України придбають обладнання для дітей з «Охматдиту»

 

ПІДСУМКИ АКЦІЇ «ЧОБІТОК ВІД МИКОЛАЯ»

 

 

 

 

 

 

KFC і Товариство Червоного Хреста України

придбають обладнання для дітей з «Охматдиту»
 

 

 


15 лютого в українській мережі ресторанів KFC успішно завершилася благодійна акція «Чобіток від Миколая», яка тривала більше двох місяців. Ініціатору акції, бренду KFC, вдалося зібрати 178 822 грн від продажу фірмових листівок у вигляді червоного чобітка. Ці кошти будуть перераховані Товариству Червоного Хреста України на придбання вакуумних аспіратор Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит».

Грошей, зібраних за результатами акції, вистачить для придбання 5 або навіть 6 аспіратор, в залежності від ціни, встановленої конкретним виробником. Адже вартість такого медичного приладу складає близько 25-30 тис. гривень. За даними Товариства Червоного Хреста України, вакуумні аспіратори будуть закуплені і передані на потреби «Охматдиту» вже найближчим часом, в квітні.

Нагадаємо, що один вакуумний аспіратор може допомогти врятувати сотні дітей, які перебувають в критичному стані. Аспіратори повинні бути в кожному реанімаційному місці лікарні для відсмоктування рідин, часток тканин і газів з порожнин організму і верхніх дихальних шляхів.

«Ми надзвичайно раді тому, що в лікарні з'являться сучасні вакуумні аспіратори. Особлива потреба в даних апаратах зараз існує в реанімаційних блоках: у відділеннях для новонароджених і дітей старшого віку, у відділенні токсикології і т.д. Тому ми щиро вдячні організаторам благодійної акції та усім небайдужим відвідувачам ресторанів KFC, які купували листівки, щоб допомогти дітям », - коментує Ірина Садов'як, головний лікар Національної дитячої спеціалізованої лікарні« Охматдит».

Нагадаємо, що всеукраїнська благодійна акція «Чобіток від Миколая» тривала в ресторанах KFC з 6 грудня 2017 го по 15 лютого 2018 року. Всього за 6 грн в Києві і за 5 грн в Дніпрі кожен відвідувач закладу міг придбати листівку у вигляді червоного чобітка і допомогти врятувати сотні дітей. Майже за два місяці в рамках акції українці придбали 37 740 чобітків-листівок в ресторанах KFC (25 060 в Києві і 12 680 в Дніпрі).

«Ми вдячні всім гостям наших ресторанів, які приєдналися до збору коштів на закупівлю такого важливого обладнання. Разом з вами ми зібрали трохи більше половини суми від тієї, на яку сподівалися. Але це наша перша всеукраїнська програма, і ми віримо, що в наступному році нам вдасться істотно збільшити суму зібраних коштів. Тепер акція «Чобіток від Миколая» стане нашою доброю традицією », - сказав Петро Розанські, директор з маркетингу компанії KFC, Центральна і Східна Європа.

 

Про KFC:
KFC (Kentucky Fried Chicken) - всесвітньо відома мережа ресторанів швидкого обслуговування, що спеціалізується на стравах з курки. Сьогодні працюють більше 20 000 ресторанів KFC в 125 країнах світу.
Відкриття першого закладу мережі KFC в Україні відбулося в кінці 2012 року в Києві. На сьогодні мережа нараховує 12 закладів.

Про Товариство Червоного Хреста України:
Товариство Червоного Хреста України - всеукраїнська добровільна громадська гуманітарна організація, створена майже 100 років тому, яка ініціювала та реалізувала тисячі благодійних проектів. У своїй діяльності волонтери та співробітники Товариства керуються фундаментальними принципами Міжнародного руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця - гуманністю, незалежністю, нейтральністю, неупередженістю, єдністю, добровільністю і універсальністю. Вони грунтуються на захисті людського життя і здоров'я, запобігання людських страждань і їх полегшення, незалежно від раси, релігійних та політичних поглядів. Товариство реалізує більше 20 проектів і програм по всій Україні, які отримують фінансування за рахунок публічних пожертв та угод про партнерство.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://pr.adcontext.net/18/03/07/271874

 

Переглядів: 457 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 08:23
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024