Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Березень » 15 » Денісова склала присягу на посаду Омбудсмена: на чому зосередиться новий Уповноважений з прав людини
21:40
Денісова склала присягу на посаду Омбудсмена: на чому зосередиться новий Уповноважений з прав людини

 

ВИСОКЕ ПРИЗНАЧЕННЯ

 

 

 

 

 

 

Призначена парламентом на посаду омбудсмена Людмила Денісова (на знімку)

відповідно закону, склала присягу на посаду Уповноваженого з прав людини.

 

 

Про це пише у новинах інформаційна агенція УНН.

 

Перед складанням присяги, вона додала, що написала заяву про зупинення членства в партії Народний фронт, та передала її в секретаріат парламенту.

 

На посаді Омбудсмена Денісова обіцяє в першу чергу зайнятися полоненими та внутрішньо переміщеними особами, які наразі, на її думку фактично залишились без уваги.

 

Вона також наголосила, що закон про реінтеграцію Донбасу чітко визначає повноваження Омбудсмена щодо моніторингу з дотримання прав людини на окупованих територіях.

 

Обіцяє ратувати за розвиток центрів надання безоплатної правової допомоги, а також виступає за проведення повномасштабної судової реформи.

"Виступаю за комплексне впровадження широкомасштабної судової реформи. Сьогодні громадян хвилює право на справедливий суд", - підкреслила вона.

 

"Ще у 2014 році уряд погодився з моєю пропозицією як міністра соціальної політики і затвердив механізм для виконання судових рішень в першу чергу на користь чорнобильців і дітей війни. 172 тис. чекають державних гарантій", - нагадала Денісова.

 

Окрім нерівності та забезпечення законності, важливим аспектом своєї діяльності Денісова вважає подолання бідності, яка загострилась в умовах війни та запобігання трудовій міграції.

 

"За даними звіту програми ООН, 60% нашого населення перебуває за межею бідності. Це порушення прав людини. Через бідність та відсутність гідної роботи, гідної заробітної плати людина шукає заробіток за кордоном. Трудова міграція є загрозою для нашої країни, і більшість наших мігрантів працюють нелегально, вони наражаються на небезпеку стати жертвами торгівлі людьми. Україна повинна забезпечити захист і правову допомогу для своїх громадян. І це питання уповноваженого з прав людини", - сказала Денісова.

 

Пообіцяла новий Омбудсмен не забути і про журналістів.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті
За джерелом:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1720304-denisova-sklala-prisyagu-na-posadu-ombudsmena-na-chomu-zosereditsya-noviy-upovnovazheniy-za-prav-lyudini

 

Переглядів: 432 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 13:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024