Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Березень » 17 » Львівська обласна організація ХДС братиме участь у благодійних акціях Червоного Хреста
21:36
Львівська обласна організація ХДС братиме участь у благодійних акціях Червоного Хреста

 

ЗАВ'ЯЗЬ СПІВПРАЦІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Львівська обласна організація ХДС братиме участь

у благодійних акціях Червоного Хреста

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 17 березня, відбулася звітно - виборча конференція Львівської обласної організації Християнсько - Демократичного Союзу. На конференції підбили підсумки за минулий період, намітили плани на перспективу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Новим головою обласної організації ХДС Львівщини обрали Антона Ружицького, депутата Верховної Ради України 4 і 5-го скликань. Вітаючи Антона Матвійовича з обранням, поцікавилися у нього, чи бачить він шляхи співпраці ХДС з Червоним Хрестом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«У рік 100-річчя ТЧХУ, - відповів Антон Матвійович, - така співпраця є логічною. В цьому, не сумніваюся, мене підтримають усі делегати конференції. Перші ж наші благодійні акції до Великодніх свят, наприклад, будуть, сподіваюсь, спільними. Подумаємо над тим, як допомогти нашим пораненим бійцям у госпіталі, чим підтримати дітей - сиріт у сиротинцях, як розгорнути популяризацію принципів міжнародного гуманітарного права (МГП) серед молоді, адже у нашій організації є чимало юристів, котрі могли би надати дієву допомогу у цьому питанні».

 

 

ВИТЯГ  З  БІОГРАФІЇ:

 

Ружицький Антон Матвійович (23 листопада 1952, с. Королівка, Борщівський район, Тернопільська область) – адвокат, кандидат юридичних наук. Одружений, дружина Мирослава; сини Назар і Олександр.

1968-1972 - учень Чернівецького житлово-комунального технікуму.

1972-1974 - служба в армії.

Зі січня 1975 р. -дільничний інспектор міліції, слідчий, інспектор дізнання, інспектор відділу боротьби з розкраданням соціалістичної власності Радянського райвідділу внутрішніх справ м.Львова, оперуповноважений, ст. уповноважений відділу боротьби з розкраданням соціалістичної власності УВС м. Львова.

З грудня 1989 р. - старший оперуповноважений відділу боротьби з розкраданням соціалістичної власності Львівського УВС на транспорті. З лютого 1990 р. - начальник відділу боротьби з розкраданням соціалістичної власності лінійного відділу на станції Львів. Жовтень1992 р. - жовтень 1994 р. - заступник начальника відділу державної служби боротьби з економічної злочинністю Західноукраїнського УВС на транспорті.

Депутат Львівської міськради(2002 - 2005), голова комісії з депутатської діяльності, законності, самоврядування та зв'язків ради.

Березень 1998 р.- кандидат в народні депутати України від партії «Вперед, Україно!», № 20 в списку. На час виборів: член Християнсько-Народного Союзу, юридичний консультант ТОВ «Сюрприз», дочірнього підприємства «Альянс-Комерсант» (м. Львів).

Народний депутат України 5 скликання (червень 2005 р. - квітень 2006 р.) від блоку В.Ющенка «Наша Україна», № 91 в списку. На час виборів: генеральний директор ПП «Жасмин-Люкс», член Християнсько-Демократичного Союзу. Член фракції «Наша Україна» (з липня 2005 р.), член Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією (з жовтня 2005 р.).

Народний депутат України 5 скликання (квітень 2006 р. - вересень 2007) від Блоку «Наша Україна», № 63 в списку. На час виборів: народний депутат України, член ХДС. На час виборів: народний депутат України, член Християнсько - Демократичного Союзу. Член фракції Блоку «Наша Україна» (з квітня 2006 р.), член Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією (з липня 2006 р.), голова підкомітету з питань контролю за реформуванням, кадровим та ресурсним забезпеченням органів, які здійснюють боротьбу з організованою злочинністю і корупцією.

Вересень 2007 р. - кандидат в народні депутати України від Блоку "Християнський блок", № 2 в списку. На час виборів: народний депутат України.

 

Фото - Ірини Дзіклевич

Прес-служба Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

Переглядів: 573 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 21:35
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024