Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Березень » 18 » Віденський бал у Києві: чим здивують гостей організатори заходу
19:46
Віденський бал у Києві: чим здивують гостей організатори заходу

 

НА ХВИЛЯХ ВАЛЬСІВ ШТРАУСА

 

 

 

 

 

 

Віденський бал у Києві відбудеться за участі дітей

з обмеженими можливостями – майбутніх учасників паралімпійських ігор

 

 

Зима ніяк не здає позиції, а в київській академії освіти А+ вже почалася підготовка до одного з найбільш видовищних подій цієї весни: 21 квітня у стінах столичної мерії відбудеться черговий Віденський бал.

 

Цього разу танцювальне свято обіцяє бути особливим, так як буде присвячене спорту! Журналіст Укрінформу відвідав підготовку до майбутнього Віденського балу і дізнався, чим здивують гостей організатори заходу.

 

На відкритій репетиції сталася важлива подія. Був підписаний символічний м'яч Віденського балу. Його передадуть дітям з київського центру реабілітації дітей з інвалідністю, які так само візьмуть участь у танцювальному святі.

 

«Символічно, що цього року Віденський бал буде присвячений спорту. Ми хочемо відзначити дві важливі події: перемоги українських спортсменів -паралімпійців і фінал Ліги чемпіонів УЄФА. Головною місією цього заходу, як і минулого року, буде благодійність. Учасники балу підтримають вихованців київського центру реабілітації дітей з інвалідністю та дітей -спортсменів, наших майбутніх паралімпійців», - розповіла організатор Віденського балу Марина Ігнатуша.

 

У програму свята в цьому році так само увійдуть спеціальні спортивні танці. Хореографи розробили унікальний «Футбольний падеграс». У цьому танці учасники будуть передавати один одному м'яч Віденського балу. Відкриє захід знаменитий український футболіст Олександр Шовковський.

 

Варто відзначити, що 21-го квітня в Колонний зал КМДА принесуть кубок фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, з яким зможуть сфотографуватися учасники балу. За словами організаторів, цей символічний жест у черговий раз закріпить за Києвом звання не лише культурної, а й спортивної столиці.

 

Репетиція Віденського балу невипадково пройшла на території київської академії освіти А+. За словами засновниці навчального закладу Іванни Никонової, батьки вихованців академії з ентузіазмом сприйняли ідею майбутнього заходу.

 

«Це хороший приклад для дітей. Коли діти бачать своїх батьків і вчителів, які танцюють вальс чи танго, вони долають сором і самі проявляють інтерес до танців», - каже засновниця академії.

 

Організатори балу вважають, що такі заходи допомагають українському суспільству подолати стереотипи і стати по-справжньому відкритим. В основі концепції Віденського балу лежить взаємодопомога і турбота про дітей з обмеженими можливостями. За словами засновників заходу, саме на цих засадах і має грунтуватися громадянське суспільство.

 

Майбутній Віденський бал не стане першим. Проведення балу – результат тісної співпраці мерій Києва та Відня. У жовтні минулого року благодійний Віденський бал пройшов у столиці, а в лютому у відповідь відбувся захід у столиці Австрії.

 

Фото – Укрінформ

За джерелом:

https://www.ukrinform.ua/rubric-culture/2423983-videnskij-bal-u-kievi-cim-zdivuut-gostej-organizatori-zahodu.html

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 400 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 08:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024