Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Березень » 20 » Проект Червоного Хреста "Підтримка вразливого населення в зимовий період" – на Полтавщині
13:23
Проект Червоного Хреста "Підтримка вразливого населення в зимовий період" – на Полтавщині

 

ЕКСКУРСІЯ

 

 

 

 

 

 

Проект Червоного Хреста "Підтримка вразливого населення

в зимовий період" – на Полтавщині

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Червонохрестівці Полтавської ОО ТЧХУ на своїй сторінці у соцмережі Facebook зробили про виконання цієї Програми такий запис:

 

 

 

 

 

 

«17 березня разом з нашими отримувачами допомоги помандрували до м. Горішні Плавні на екскурсію до Полтавського гірничо-збагачувального комбінату. Відкривали для себе нових людей і нові території, вражались масштабами і контрастами, переміщались у часі. Привезли із собою купу вражень, гарний настрій і приємні спогади. Захід був організований для родин демобілізованих військовослужбовців та внутрішньо переміщених осіб в межах проекту "Підтримка вразливого населення в зимовий період"».

 

 

 

 

 

 

 

 

Довідково:

 

Проект «Підтримка вразливого населення в зимовий період» здійснюється за підтримки Шведського агентства міжнародного розвитку через Міжнародну федерацію Товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

Цільовою групою цієї програми є інваліди І та ІІ групи, багатодітні громадяни з категорії внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення. Психосоціальна підтримка надається кваліфікованими спеціалістами демобілізованим військовослужбовцям та їхнім сім’ям, родинам загиблих військовослужбовців.

Товариство Червоного Хреста України постійно забезпечує ці категорії громадян продуктовими, фармацевтичними ваучерами, санітарно – гігієнічними засобами, дитячим харчуванням, памперсами тощо. Червоний Хрест роблять все від нього залежне щодо поліпшення життя внутрішньо переміщених осіб та інших категорій людей у потребі.

 

 

Фото – Полтавської ОО ТЧХУ та із сайту Полтавського ГЗК

За джерелом:

https://www.facebook.com/165745773974148/photos/pcb.171093263439399/171092896772769/?type=3&theater&ifg=1

 

Переглядів: 464 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.07.2024, 06:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 33
Гостей: 33
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024