Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Березень » 22 » На лінії вогню: Міжнародний Комітет Червоний Хрест допомагає жителям Донеччини вижити і жити
16:04
На лінії вогню: Міжнародний Комітет Червоний Хрест допомагає жителям Донеччини вижити і жити

 

МИЛОСЕРДЯ  У «СІРІЙ ЗОНІ»

 

 

 

 

 

 

 

На лінії вогню: незважаючи на небезпеку,

МКЧХ допомагає жителям Донеччини вижити і жити

 

 

 

У зоні бойових дій на Донеччині місія Міжнародного Комітету Червоного Хреста надає допомогу мирному населенню за різними напрямками, виконуючи термінові і середньострокові завдання.

 

 

Про це в інтерв'ю телеканалу «UATV» розповів глава делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні Алан Ешліман.

 

 

«На лінії конфлікту ми намагаємося організувати первинну медико-санітарну допомогу. Ми працюємо над проектом забезпечення цього району питною водою. Донеччина - густонаселений регіон. Вода надходить з централізованої системи труб, яка тягнеться з півночі на південь, деякі з них проходять через лінію вогню », - говорить він.

 

 

«Ми підтримуємо водопостачальні компанію "Вода Донбасу"необхідними запчастинами і матеріалами для ремонту. Крім того, ми намагаємося організувати смугу безпеки в місці розташування головних водних станцій», - розповів А. Ешліман.

 

 

За його словами, місія Червоного Хреста в Україні також допомагає жителям Донбасу матеріалами для відновлення приватних будинків і об'єктів громадського значення - лікарень, шкіл, зруйнованих обстрілом.

 

 

«Ми зайняті і середньостроковими завданнями. Зараз у багатьох містах і селищах Донбасу йде відновлення економіки і роботи ринків. Потреби людей тут сконцентровані на можливості заробити. Ми намагаємося організувати проекти з підтримки малого бізнесу», - повідомив він.

 

 

«Міжнародний Комітет Червоного Хреста також піклується про систему охорони здоров'я, а саме - надає підтримку лікарням і здравницям, які лікують поранених. Ми надаємо обладнання та ліки, також ми дбаємо про людей, які страждають хронічними захворюваності - нирковою недостатністю, діабетом », - додав А. Ешліман.

 

 

Як повідомлялося раніше, місія Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні за масштабами своєї діяльності займає 9-е місце в світі.

 

 

Фото: скріншот відео «UATV»

За джерелом:

https://dnews.dn.ua/news/670384

 

Переглядів: 499 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 07:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024