Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Березень » 23 » Україна має намір купити у Франції гелікоптери для рятувальників (ВІДЕО)
19:02
Україна має намір купити у Франції гелікоптери для рятувальників (ВІДЕО)

 

У НОГУ - З ЧАСОМ

 

 

 

 

 

 

Країни вже уклали угоду про придбання 55 гелікоптерів.

На знімку - французький Airbus Н225, знятий у небі Алжиру.

 

 

Україна і Франція підписали угоду про наміри придбати французькі гелікоптери для потреб рятувальників. На сайті МВС, до структури якого входить Державна служба з надзвичайних ситуацій, йдеться, що парк міністерства поповнять 55 повітряних апаратів Airbus Helicopters. Перші з них мають надійти вже цього року.

 

 

МВС планує отримати гелікоптери трьох моделей – Н125, Н145 і Н225. Перший є універсальним, не вимагає високого рівня обслуговування і демонструє високі показники роботи у високогір'ї. Другий має високу ступінь експлуатаційної готовності та гнучкості, особливо в умовах жаркого клімату і у високогір'ї. Третій володіє найвищими характеристиками швидкості, дальності польоту, завантаження і надійності в категорії 11-тонних дводвигунних машин.

 

 

Основними завданнями вертолітних підрозділів МВС будуть порятунок і громадський порядок, кримінальні розслідування, антитерористичні і спеціальні місії, охорона державного кордону і безпека на дорогах.

 

 

«Це найбільший проект між Україною і Францією. Це дуже великий структурний проект всередині України, за який ми взялися за підтримки Президента Петра Порошенка і прем'єр-міністра Володимира Гройсмана», – заявив голова МВС Арсен Аваков.

 

 

Міністр наголосив, що МВС тісно співпрацює зі своїми французькими колегами, зокрема в напрямку боротьби з організованою злочинністю і в питаннях взаємних водійських посвідчень.

 

 

Як повідомив президент України Петро Порошенко, вже поточного року перші чотири гелікоптери, зокрема один медичний для евакуації поранених і один рятувальний, надійдуть ДСНС.

 

 

Довідково:

 

ЗШР Червоного Хреста Львівщини "ГОРС" схвалює це рішення Уряду. Його члени давно мріють про такі вертольоти.

 

 

 

 

 

 

Командир загону "ГОРС" Михайло Яворівський вже місяць тому, як розмістив на своїй сторінці у соцмережі Facebook відео сюжет, як рятувальники у польських Татрах при допомозі вертольота надають допомогу тим, хто постраждав у горах. Рано чи пізно його команді також доведеться освоювати нову техніку і застосовувати у Карпатах досвід зарубіжних партнерів.

 

Фото – Airbus S.A.S

За джерелом:

https://zaxid.net/ukrayina_maye_namir_kupiti_u_frantsiyi_gelikopteri_dlya_ryatuvalnikiv_n1452316

Переглядів: 394 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 22:29
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024