Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Березень » 23 » В Умані відбулась конференція, присвячена Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом (ВІДЕО)
21:59
В Умані відбулась конференція, присвячена Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом (ВІДЕО)

 

МАЙБУТНІМ  МЕДИКАМ - ПРО ТУБЕРКУЛЬОЗ

 

 

 

 

 

 

В Умані відбулась конференція, присвячена

Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Під егідою Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України, яке очолює Валентина Чорна, в медичному коледжі зібралися аби обговорити таку нагальну проблему, як захворювання на туберкульоз, методи боротьби та профілактику хвороби.

 

 

 

 

 

 

 

 

Це і зрозуміло: адже щороку 24 березня відзначається Всесвітній день боротьби з туберкульозом. У цей день світова спільнота звертає увагу населення планети на серйозну проблему сучасності, що становить загрозу здоров’ю людей в усьому світі.

 

 

 

 

 

 

За офіційними даними ВООЗ, у світі близько 9,6 млн. осіб хворіють на туберкульоз, щорічно близько 1,5 млн людей помирає внаслідок цього захворювання.

 

 

 

 

 

 

 

У переддень зазначеної дати, а саме 20 березня 2018 року, в читальній залі Уманського медичного коледжу відбулася читацька конференція з нагоди Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом, під час якої розглядалися актуальні питання захворюваності на туберкульоз та шляхи профілактики цієї важко виліковної хвороби.

 

 

 

 

 

 

 

 

Захід відбувся спільно з Міськрайонною організацією Товариства Червоного Хреста України на чолі з Чорною Валентиною Андріївною. У конференції взяла участь заступник директора з навчально-виховної роботи Уманського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №10 – медична гімназія» Молчан Галина Павлівна.

 

 

 

 

 

 

Цікаву інформацію щодо історичних відомостей про туберкульоз, етіології, клінічних проявів, форм, специфічної та неспецифічної профілактики зазначеної хвороби підготували студенти третього курсу відділення сестринської справи Анна Нєфьодова, Анна Марущак, Валерія Манзюк, Оксана Макаренко, Сніжана Лозова.

 

 

 

 

 

 

 

Учасниками обговорення стали: голова циклової комісії терапевтичних дисциплін Валерій Вікторович Субботович, викладач коледжу Олена Володимирівна Кучеренко та заступник директора з гуманітарної освіти та виховання Валентина Василівна Домбровська.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Телекомпанія «Умань» зняла репортаж для Новин з цієї конференції, який пропонуємо вашій увазі.

 

 

 

 

 

 

Фото – Телекомпанії «Умань», Уманського медичного коледжу та Уманської МРО ТЧХУ

За джерелом:

http://www.umantv.com.ua/uman_news/v-umani-vidbulas-konferenciya-prisvyachena-vsesvitnomu-dnyu-borotbi-iz-tuberkulozom.html

 

 

Переглядів: 605 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 12:10
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024