Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Березень » 27 » Джамала - мама! Якою була вагітність зіркової матусі
21:14
Джамала - мама! Якою була вагітність зіркової матусі

 

ПЕРВІСТОК  СПІВАЧКИ

 

 

 

 

 

Відома українська співачка Джамала - вперше стала мамою.

 

 

 

 

27 березня зірка народила хлопчика. Інформація про народження малюка з'явилася на офіційній сторінці артистки у соціальній мережі.

 

 

"Наш маленький принц. Моя найкраща пісня - Емір-Рахман Сеїт-Бекір ог'ли Сулейманов", - написала співачка в Instagram.  Більше подробиць про малюка поки не повідомляли.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А що ми знаємо про щасливого татуся?  Чоловік Джа родом зі Сімферополя. В 2015 році закінчив магістратуру КНУ ім. Т. Шевченка. Познайомилася пара на кримськотатарській вечірці. За словами самої співачки, хлопець відразу їй сподобався.

 

 

Джамала та Бекір Сулейманов офіційно стали чоловіком та дружиною у квітні минулого року. Чутки про вагітність артистки ширилися ще наприкінці літа, коли знаменитість зізналася, що вже написала пісню для майбутнього малюка. Але про свій "цікавий стан" виконавиця розповіла аж у листопад.

 

 

Стать дитини Джамала залишила у таємниці. Вагітність знаменитості протікала легко. Зірка до останнього активно виконувала роль тренера у популярному шоу "Голос країни". "Вагітність - не хвороба! Вагітна жінка має і може виглядати щасливою!", - якось написала співачка у соцмережі.

 

 

Напередодні пологів у зірки цікавилися, як вона берегла красу під час вагітності. От що вона відповіла. "Я не наймала загін консультантів і дієтологів, можна сказати, розробила систему харчування самостійно. Я для себе вирішила, що до третьої години можна їсти все, що хочеш, а от ближче до вечора вже потрібно подумати, що можна, а що ні", - сказала зірка в одному з інтерв'ю.

 

 

 

А це неймовірний фотосет вагітної співачки поруч із тюльпанами, які виростив її батько. Сорт названо її іменем. "На початку 2017 року голландська компанія з вирощування тюльпанів StoKolex вивела новий сорт квітки і назвала його на мою честь - Jamala", - підписала артистка серію фотографій.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://expres.ua/news/2018/03/28/289372-dzhamala-mama-yakoyu-bula-vagitnist-zirkovoyi-matusi-foto

 

 

Переглядів: 480 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 04:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024