Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Березень » 30 » У Франції засудили вегана, який радів загибелі м’ясника під час теракту
16:44
У Франції засудили вегана, який радів загибелі м’ясника під час теракту

 

ЛЮБИ ТВАРИН – ПОМІРКОВАНО

 

 

 

 

 

 

 

 

У Франції засудили вегана, який радів

загибелі м’ясника під час теракту

 

 

 

У Франції до умовного терміну покарання за “потурання тероризму” засудили активіста-вегана, який раніше написав пост у Facebook, де схвалював загибель м’ясника під час теракту 23 березня.

 

Про це повідомляє УНН з посиланням на Agence France-Presse.

 

Поліція регіону помітила повідомлення, пов'язане з вбивством м'ясника в супермаркеті Super U в місті Треб минулого тижня під час нападу терориста. У своєму пості засудженний схвалював вбивство м’ясника терористами.

 

“Отже, ви вражені тим, що вбивцю вбили терористи. А я ні, у мене нульове співчуття до нього, тут є справедливість”, — написав веган-активіст.

Це повідомлення викликало критику і скарги, і автор пізніше видалив його, але прокурори вирішили все одно пред'явити звинувачення у схваленні тероризму.

 

Суд міста Сен-Годен на південному заході країни виніс вирок у вигляді умовного позбавлення волі на 7 місяців. Передбачається, що чоловіка ув’язнять після хоча б однієї подібної заяви.

 

Відповідно до французького законодавства, подібне звинувачення може бути висунуто будь-кому, хто підозрюється в схваленні тероризму, або позитивно його коментує. Такі дії в Інтернеті можуть каратися тюремним ув'язненням до 7 років і штрафом в розмірі до 100 тисяч євро.

 

“Я можу зрозуміти, що ви любите і захищаєте тварин, але не те, що ви ненавидите людей”, - заявив після вироку адвокат сім’ї м’ясника Франк Альберті.

 

Нагадаємо, 23 березня Редуан Лакдім, який має марокканське походження, викрав машину в Каркасоні, убивши пасажира і поранивши водія. З машини він відкрив вогонь по поліцейських на пробіжці, поранивши одного з них. Потім в сусідньому містечку Треб він зайшов до супермаркету, убив двох людей і захопив заручників.

 

Французький поліцейський Арно Белтрамі, який обміняв себе на заручника під час теракту у супермаркеті на півдні Франції 23 березня, помер у лікарні. Він став четвертою жертвою нападів терориста.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1722693-u-frantsiyi-zasudili-vegana-yakiy-radiv-zagibeli-myasnika-pid-chas-teraktu

 

 

Переглядів: 458 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 20:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024