Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Березень » 30 » Львівська обласна клінічна лікарня отримала сучасний реанімобіль для немовлят
17:31
Львівська обласна клінічна лікарня отримала сучасний реанімобіль для немовлят

 

ПОДАРУНОК

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 30 березня, відділенню інтенсивної терапії новонароджених ЛОКЛ

передали сучасний реанімобіль для перевезення дітей, народжених передчасно.

 

 

 

 

За словами медиків, реанімобіль обладнаний надсучасним медичним устаткуванням, що дозволяє безпечно перевозити новонароджених високого перинатального ризику.

 

“Машина має спеціальний інкубатор, де перебуватиме дитина, є апарат штучного дихання, монітор, який відстежує щохвилинно життєві функції новонародженого, валіза із необхідним обладнанням для термінової допомоги, інфузіомат, він подає усі необхідні ліки. Також автомобіль має звукоізоляцію, машина дозволяє транспортувати дітей, яким потрібно надати допомогу у стаціонарі третього рівня, це діти вагою від 500 грам при народженні”, - розповіла завідуюча відділом інтенсивної терапії недоношених новонароджених Львівської обласної клінічної лікарні Зоряна Салабай.

 

Автомобіль закупила компанія «Віннер Груп Україна». Як зазначив голова правління Петро Рондяк, це не останній подарунок компанії для лікарні.

 

“Сьогодні передаємо перший автомобіль, створений на базі Ford Transit. Другу швидку передамо у червні. Ми дбаємо про Україну, наша місія – підтримка дітей і молоді, а також бійців, що повернулися із зони збройного конфлікту”, - зазначив Петро Рондяк.

 

В.о генерального директора Львівської клінічної лікарні Михайло Гичка зазначив, що окрім реанімобілів, компанія має намір провести ремонт неонатологічного корпусу та закупити сучасне обладнання.

 

“Нам приємно мати такого друга партнера, я надіюсь що ця співпраця буде продовжена. Компанія має намір провести реконструкцію цілого корпусу із заміною мереж та подальшою поставкою новітнього обладнання”, - розповів Михайло Гичка.

 

Фото – прес-служби ЛОДА

За джерелом:

http://loda.gov.ua/news?id=35146

 

Переглядів: 530 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 12:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024