Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Березень » 31 » Періс Хілтон прилетіла до Львова
21:38
Періс Хілтон прилетіла до Львова

 

ГОСТЯ ЗІ США – У ЦЕНТРІ УВАГИ ЗМІ

 

 

 

 

 

 

Відома американська модель, актриса і співачка Періс Хілтон прибула до Львова.

Її запросили на урочисте відкриття реконструйованого готелю в місті.

 

 

 

Про це повідомляє УНН з посиланням на Instagram актриси.

 

 

Урочисті заходи з нагоди відкриття заплановані на суботу, 31 березня. Тому Періс Хілтон прибула напередодні, 30 березня. Літак Періс Хілтон сів в міжнародному аеропорту "Львів" о 20:50. Вона летіла рейсовим літаком "Стамбул - Львів", в Туреччину добиралася із Лос-Анджелеса.

 

 

Судячи по знімках, на діві був одяг, який робив її досить непримітною, до того ж її обличчя прикрашали об'ємні окуляри. Тому здалеку її було складно впізнати.

 

 

Як повідомляв УНН, американська актриса і фотомодель Періс Хілтон повідомила про заручини зі своїм хлопцем - актором українського походження Крісом Зілка. Відео пропозиції Хілтон виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

 

 

Оселившись в «Гранд Готелі», вона зробила підбірку дописів про готель у своєму Instagram, на який підписані 8,6 млн користувачів цієї популярної соцмережі.

 

 

Періс Хілтон провела своїм підписникам екскурсію та зняла на відео президентський номер готелю, у якому вона живе. Зірка показала спальню, ванну, кабінет, терасу, а також басейн готелю, опублікувавши відео у так званих «сторіз». Зірка розповіла, що їй подобається бути у Львові.

 

 

Окрім цього, Періс Хілтон оприлюднила фото з репетиції до виступу на вечірці з нагоди відкриття готелю, позначивши геолокацію «Гранд Готель Львів».

 

 

Нагадаємо, що раніше власник «Гранд Готелю» Григорій Козловський, коментуючи гонорар Періс Хілтон за приїзд до Львова заявляв, що не домовлявся з нею за рекламу в Instagram.

 

 

Раніше у ЗМІ з’явилась інформація, що за приїзд Періс Хілтон їй заплатять 500 тис. доларів, але Козловський назвав цю суму перебільшеною, відмовившись назвати конкретну суму.

 

 

Періс Хілтон є онукою власника однієї з найбільших готельних мереж світу Hilton Hotels & Resorts Баррона Хілтона. Однак у 2007 році він підписав заповіт, за яким 97% усього свого бізнесу передав на благочинність.

 

 

Окрім Періс Хілтон, на відкриття готелю також приїхали Дзідзьо, Марія Яремчук, Злата Огнєвіч, телеведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов, депутати Богдан Дубневич, Дмитро Добродомов та інші.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелами:

https://zaxid.net/amerikanska_svitska_diva_peris_hilton_proreklamuvala_lvivskiy_grand_gotel_u_instagram_n1453033

http://www.unn.com.ua/uk/news/1722900-peris-khilton-priletila-do-lvova

 

 

 

Переглядів: 494 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.07.2024, 05:48
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 362
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 44
Гостей: 44
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024