Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Квітень » 2 » Товариство Червоного Хреста України - сприяє розвитку волонтерства і залученню молоді у свої лави
14:20
Товариство Червоного Хреста України - сприяє розвитку волонтерства і залученню молоді у свої лави

 

СОЦІОЛОГІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ

 

 

 

 

 

 

Впроваджуючи у свою роботу світовий досвід, Товариство Червоного Хреста України

сприяє розвитку волонтерства і залученню молоді у свої лави.

 

 

 

Ставлячи собі за мету розвинути волонтерство і збільшити ефективність залучення молоді до його лав, НК ТЧХУ у період з 31 березня до 2 квітня п.р. спільно з Міжнародною Федерацією Товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця провів соціологічне дослідження.

 

Фінансування цієї організаційної акції забезпечив Данський Червоний Хрест, який вже кілька років підряд займається кураторством розвитку молодіжного сектору в ТЧХУ.

 

Соціологічне дослідження відбувалося методом оцінювання рівня залучення молоді у члени Товариства, що дасть змогу соціологам вивчити слабкі та сильні сторони і розробити план дій з підвищення залученості молоді до волонтерства та співпраці з Товариством Червоного Хреста України.

 

Задля якісного проведення оцінювання з областей були запрошені у Київ представники районних, міських та обласних організацій ТЧХУ, які прибули у столицю на вихідні для проведення анкетування, розробленого соціологами.

 

Опитування проводилося з 4 фокус-групами, а саме:

 

Група № 1 складалася з представників молоді, яка репрезентувала формальну та неформальну когорту лідерів ТЧХУ з числа співробітників і волонтерів від 14 до 30-35 років. Опитування проводилося в першій половині дня 31 березня.

 

Група № 2 була зібрана з представників червонохрестівських організацій (волонтери, співробітники), старших за 30-35 років. Анкетування проводилося у другій половині дня 31 березня.

 

Група № 3 складалася з представників молоді (від 14 до 30-35 років) з числа бенефіціарів та партнерів ТЧХУ. Опитування було проведене 1 квітня.

 

Група №4, членами якої є виключно молоді волонтери ТЧХУ (віком від 14 до 30-35 років), прибула на опитування сьогодні, 2 квітня.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Львівщину представляла на соціологічному опитуванні голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ Ірина Апостолюк, котра входила у группу №2.

 

Організацією оцінювання результатів анкетування займеться волонтерський підрозділ НК ТЧХУ, який складається з двох штатних працівників та членів громадської комісії з питань розвитку волонтерства та молодіжної політики Товариства, склад якої затверджений Правлінням Товариства Червоного Хреста України.

 

В комісію, зокрема, ввійшли:

  • Від Запорізької ОО ТЧХУ – Юлія Олефіренко, Костянтин Батрак
  • Від Київської ОО ТЧХУ -     Галина Кожедуб, Вероніка Котлинська
  • Від Харківської ОО ТЧХУ – Владислав Васильцов
  • Від Полтавської ОО ТЧХУ – Дарія Ахмедова

 

Головна відповідальна особа з проведення соціологічного досліджування - Марина Кожедуб (+380 95 574 49 92), координатор підрозділу з розвитку волонтерства в НК ТЧХУ.

 

 

Фото – Ірини Апостолюк

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 452 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 03:56
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024