Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Квітень » 3 » На Закарпатті стартував Всеукраїнський Місяць Червоного Хреста, присвячений 100- річчю ТЧХУ
15:59
На Закарпатті стартував Всеукраїнський Місяць Червоного Хреста, присвячений 100- річчю ТЧХУ

 

 

 

ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ  ІВАННИ  САБО

 

 

 

 

 

Вже багато років поспіль Закарпатська ОО ТЧХУ проводить

Всеукраїнський Місяць Товариства Червоного Хреста України.
 

 


Метою Місяця є привернення уваги суспільства до проблем вразливих категорій населення. Цьогоріч Місяць Червоного Хреста стартував 1-го квітня. Протягом усього квітня представники Червоного Хреста на Закарпатті збиратимуть кошти, одяг, продукти харчування тощо.



За словами організаторів, кошти, які зберуть волонтери цього місяця допоможуть надати адресну матеріальну та натуральну (одяг, продукти тощо) допомогу малозабезпечиним верствам населення.



Відомо, що за минулий рік під час аналогічної акції було зібрано 697 тисяч гривень. Організатори сподіваються, що цього року їм вдасться зібрати ще більше коштів.
 


"Ми просимо громадян звернутися до нас, долучитися до члегства, віддати одяг, який вам більше не потрібний", - каже голова Закарпатської обласної органгізації ТЧХУ Іванна Сабо.



Для збору коштів в області будуть розміщені скарбнички Червоного Хреста у магазинах та інших громадських місцях.
 


До слова, організації Червоного Хреста працюють у всіх районах області. Наприклад, на території краю діє притулок Товариства Червоного Хреста України у Ракошині. У притулку проживають літні люди, котрі залишилися самотніми і потребують догляду. А у Іршаві діє соціальна їдальня Червоного Хреста, де бідні можуть пообідати.
 


Також по території Закарпаття розміщені так звані "банки одягу" Червоного Хреста, де кожен охочий може залишити власний одяг, який більше не носить для тих, хто потребує.
 


"Люди тепер активніше віддають свій вживаний одяг, вони розуміють, що ці речі далі потрапляють до людей, які зараз через ті чи інші причини не можуть дозволити собі придбати новий одяг", - додає Іванна Сабо.
 


Організатори наголошують, що під час Місяця традиційно буде проводитися масштабна кампанія по залученню до членства у Товаристві.
 


Щотижня, у середу та п'ятницю, в обласній організації роздають допомогу тим, хто потребує. За словами Іванни Сабо за день працівники організації можуть прийняти понад 20 осіб.
 


Крім усього, Товариство Червоного Хреста на Закарпатті проводить курси із надання першої медичної допомоги для громадян. Курси проводять сертифіковані тренери з наглядними прикладами.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://zak-kor.net/43390-na-zakarpatt-startuvav-vseukrayinskiy-msyachnik-chervonogo-hresta-foto.html

 

Переглядів: 482 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 20:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024