Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Квітень » 4 » На Львівщині кількість хворих на кір продовжує зростати
16:59
На Львівщині кількість хворих на кір продовжує зростати

 

КІР  -  ХВОРОБА  НЕБЕЗПЕЧНА

 

 

 

 

 

 

За останні два дні захворіло 50 осіб,

більшість з них – діти.

 

 

 

Серед хворих на кір - 78% тих, хто не має щеплення або зробив його з порушенням календаря щеплень. Кір не хоче відступати з Львівщини. Кожного дня фіксують до 30 нових випадків захворювання на кір.

 

За останні два дні, 2- 3 квітня, зафіксували 50 випадків захворювання на кір. І зростання захворюваності у нас протримається, як мінімум, до середини травня, сказав ZAXID.NET заступник директора львівського обласного лабораторного центру Олег Когут.

 

«Захворювання на кір на Львівщині наразі не іде на спад. Щодня маємо 20-30 випадків, а в окремі дні доходить й до 35. Хворіють і дорослі, і діти. Аналіз захворюваності показав, що серед хворих 78% не мали щеплення від кору або були щеплені з порушенням календаря щеплень. За нашими прогнозами, зростання захворюваності будемо фіксувати десь до середини травня», - сказав Олег Когут.

 

За вихідні (31 березня – 1 квітня) на Львівщині захворіло 26, 2 квітня – 20, а 3 квітня – 30 осіб. Найбільше хворих зафіксовано у Пустомитівському районі, містах Стрию і Червонограді.

 

За словами епідеміолога, від початку року й до 3 квітня на Львівщині по первинних діагнозах зареєстровано вже понад 1100 випадків захворювання на кір. Тож зупинити захворювання можна лише щепленням.

 

За даними МОЗ, за останній тиждень в Україні на кір захворіло майже 700 людей. Львівщина входить в п'ятірку областей, де фіксують найбільше хворих. Нагадуємо, що від початку року від ускладнень кору в Україні померло семеро осіб - п'ятеро дітей і двоє дорослих.

 

 

Фото - з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://zaxid.net/na_lvivshhini_kilkist_hvorih_na_kir_prodovzhuye_zrostati_n1453340

Переглядів: 410 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 01:14
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024