Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Квітень » 10 » Національна дитяча спеціалізована лікарня «Охматдит» отримала 6 нових аспіраторів від KFC та ТЧХУ (ВІДЕО)
21:48
Національна дитяча спеціалізована лікарня «Охматдит» отримала 6 нових аспіраторів від KFC та ТЧХУ (ВІДЕО)

 

НОВІТНЯ АПАРАТУРА – ПОДАРУНОК МЕДИКАМ

 

 

 

 

 

 

Напередодні Великодня, 6 квітня, Товариство Червоного Хреста України і мережа ресторанів KFC

передали шість вакуумних аспіраторів Національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит».

 

 

Аспіратори партнери придбали завдяки спільній благодійній акції «Чобіток від Миколая», яка тривала в українській мережі ресторанів KFC більше, ніж два місяці і успішно завершилася 15 лютого.

 

 

Ініціатору акції, бренду KFC, вдалося зібрати 178 822 грн від продажу фірмових листівок у вигляді червоного чобітка. Ці кошти були перераховані Товариству Червоного Хреста України для закупівлі вакуумних аспіраторів Національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит».

 

 

Гроші, зібрані за результатами акції, дозволили придбати 6 необхідних для лікарні аспіраторів. Вартість такого медичного приладу становить 20 тис. гривень. Навіть один вакуумний аспіратор може допомогти врятувати сотні дітей, які перебувають у критичному стані.

 

 

 

 

 

 

Аспіратори повинні бути в кожному реанімаційному місці лікарні для відсмоктування рідин, часток тканин та газів з порожнин організму і верхніх дихальних шляхів.

 

 

«Аспіратори були закуплені на загальну суму в 120 тис. гривень, – розповів Владислав Шелоков, перший заступник Генерального директора НК ТЧХУ. – Решта коштів, а це 58 822 гривень – буде використана на програму захисту життя і здоров’я дітей. Це вже буде зроблено найближчим часом».

 

 

Щодня більше 100 маленьких пацієнтів у критичному стані потребують медичної допомоги із застосуванням вакуумних аспіраторів. Особлива потреба в таких апаратах існує в реанімаційних блоках відділень для новонароджених, токсикології, хірургії, кардіології.

 

 

За словами Ірини Садов’як, головного лікаря Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит», отримані за результатами акції аспіратори закриють потреби відділень анестезіології, інтенсивної терапії новонароджених та інтенсивної терапії дітей більш старшого віку.

 

 

«Належне оснащення лікарні допомагає якісно поліпшувати медичні послуги, які надає лікарня дітям з усіх куточків України. Ми щиро вдячні організаторам благодійної акції», - сказала головний лікар. – І будемо звертатися за підтримкою і надалі».

 

 

 

 

 

 

 

Фото – прес-служби ТЧХУ

За джерелом:

http://redcross.org.ua/2018/04/%D0%B4%D0%B8%D1%82%D1%8F%D1%87%D0%B0-%D0%BB%D1%96%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BD%D1%8F-%D0%BE%D1%85%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B4%D0%B8%D1%82-%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B0-6-%D0%BD/

 

Переглядів: 408 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 12:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024