Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2018 » Квітень » 16 » У Лисичанську вантажівка з кістками врізалася в маршрутку: дев'ять потерпілих
21:52
У Лисичанську вантажівка з кістками врізалася в маршрутку: дев'ять потерпілих

ПРИКРА ПРИГОДА

 

 

 

 

У Лисичанську вантажівка з кістками врізалася в маршрутку: дев'ять потерпілих

 

 


У Лисичанську близько полудня 16 квітня на вулиці Гора Попова сталася жахлива аварія: МАЗ врізався в маршрутне таксі "Центральний ринок - завод" РТІ ".


Під час події постраждало дев'ятеро осіб - пасажири, водій МАЗу не постраждав. До місця аварії виїхало шість машин швидкої медичної допомоги. Вантажівка з причепом їхала вниз по вулиці, водій не впорався з керуванням і вдарив маршрутне таксі, яке рухалося в сторону Лисичанского центрального ринку.

 


Вантажний автомобіль під час дорожньо-транспортної пригоди перекинувся, і на дорогу висипалися кістки - сировина, яку повинні були доставити на "Лисичанський желатиновий завод". Маршрутне таксі з'їхало з дороги і зависло над яром. Обидві машини перетворилися на купу металу.
 

 

Гора Попова є одна з найбільш аварійно небезпечних ділянок в Лисичанську. Взимку транспортні засоби потрапляють в ДТП через ожеледицю. Зараз же дорога - в ямах, особливо нижня ділянка. У квітні цього року депутати Лисичанської міської ради прийняли рішення про виділення коштів на її капітальний ремонт. Але поки в місті не проводяться навіть поточні ремонти.

 

 

Довідково:

 

На місці ДТП чергували і надавали першу допомогу червонохрестівці м. Лисичанська: Андрій Великий – із ЗШР Червоного Хреста та Артем Болотський – представник молодіжного руху Червоного Хреста міста хіміків.

 

Фото – www.vchaspik.ua

За джерелом:

http://vchaspik.ua/proisshestviya/444160-v-lisichanske-gruzovik-s-kostyami-vrezalsya-v-marshrutku-semero-postradavshih#.WtRz_p6qvKw.facebook

Переглядів: 377 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 14:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024